Altijd gratis verzending
Vlaggen

Voordelig vlaggen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil je vlaggen laten bedrukken met je eigen logo of naam? Met de vlaggen van Drukland.nl trek je alle aandacht van de mensen in de winkelstraat of op het strand. De vlaggen zijn full colour en van stevig materiaal, zodat het tegen storm en regen kan. Of je nou 1 beachflag of 50 gevelvlaggen nodig hebt: alles is mogelijk bij Drukland.nl!

Lees meer

Benieuwd hoe wij vlaggen bedrukken? Bekijk onze video!


vlaggen bedrukken

Eenvoudig vlaggen bestellen

Bedrukte vlaggen zijn echte blikvangers! Ze laten zien waar je bedrijf voor staat, doet en waar je goed in bent. Vlaggen zijn dus ideaal voor je marketing, zeker met je eigen naam, ontwerp of logo erop. Met onze vlaggen krijgt jouw bedrijf de uitstraling die het verdient. Zet je bedrijf in de spotlights en bestel eenvoudig je vlaggen bij Drukland.nl!

 • Kies uit 3 modellen
 • Eigen aantal mogelijk
 • Gedrukt op sterk 110 grams polyester

Bestel vlaggen

Alle soorten vlaggen bedrukken

Bij Drukland.nl geniet je van een uitgebreid assortiment aan vlaggen. Je bent ons aan het juiste adres voor een vlag bij elke gelegenheid. Van kioskvlaggen tot raamvlaggen tot bootvlaggen en meer! Onze drie populairste vlaggen zijn hieronder te vinden, inclusief een aantal eigenschappen.

vlag maken

Beachflags

 • Standaard of drop beachflag
 • Small, medium of large
 • Met verschillende accessoires te bestellen

Bestel beachflags

vlag bedrukken

Gevelvlaggen

 • Full colour bedrukt
 • Kies uit 5 formaten
 • Afgewerkt met touwtje/lusje of ophangclips

Bestel gevelvlaggen

vlag met logo

Baniervlaggen

 • Met of zonder tunnelzoom
 • Kies uit maar liefst 12 formaten
 • Met witte of zwarte haken

Bestel baniervlaggen

Zelf vlaggen ontwerpen

Jouw vlag drukken we altijd met jouw eigen ontwerp. Een vlag ontwerpen kan bij Drukland.nl op twee verschillende manieren. Het enige verschil tussen de twee manieren is of je al beschikking hebt over een ontwerp of dat je nog een ontwerp moet maken. Heb je een ontwerp klaar staan in een bestand? Dan kan je dit bestand gemakkelijk uploaden tijdens je bestelling. Heb je nog geen design of bestand? Dan is er de optie om zelf een eigen vlag te maken. Dit doe je eenvoudig en gratis met onze online ontwerptool. Hiermee voeg je zelf logo’s, afbeeldingen of teksten toe. Zo kan je bij Drukland.nl eenvoudig een mooie eigen vlag maken en bedrukken, zonder dat je uitgebreide grafische kennis nodig hebt!

Stevig materiaal bedrukte vlaggen

Onze vlaggen worden enkel bedrukt op stevig materiaal van hoge kwaliteit. Hoewel het materiaal en de bedrukking kunnen verschillen tussen de modellen, hebben de meeste vlaggen een materiaal van een 110 grams vlaggendoek of een 110 grams winddoorlatend vlaggendoek. Het verschil tussen deze twee materialen is dat er bij een winddoorlatend doek gaten in het doek zitten, waardoor de wind er beter doorheen kan dan bij een normaal vlaggendoek en zo minder snel scheurt. Verder hebben de meeste vlaggen beschikking over de full colour bedrukking met 95% doordruk. Dit houdt in dat de afbeelding aan de achterkant van het doek in spiegelbeeld voor 95% zichtbaar is. Verder zijn al onze vlaggen buiten te gebruiken tot maximaal een windkracht van 6. Bij een hogere windkracht raden we aan om de vlaggen naar binnen te halen, om te voorkomen dat de vlag en omgeving wordt beschadigd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00