Altijd gratis verzending
Verzenddozen

Goedkope verzenddozen bedrukken

De goedkoopste van Nederland!

Verzenddozen geef je gemakkelijk een eigen draai door deze te voorzien van een eigen full colour bedrukking. Creëer je eigen unieke verzenddoos met je eigen bedrijfslogo, afbeeldingen of teksten. Goedkope verzenddozen bedrukken is zeer eenvoudig. Voordelig te bestellen, inclusief bedrukking en zoals je gewend bent van Drukland.nl altijd gratis verzonden! Zowel bij een kleine als grote oplage.

Lees meer

Meer producten verzenden? Bekijk dan al onze verpakkingen.


verzenddozen bedrukken

Verzenddozen bedrukken met logo of tekst

Op zoek naar goedkope verzenddozen? Deze vind je bij Drukland.nl! Onze verzenddozen bedrukken we op 2 verschillende manieren: Deels bedrukte en volledig bedrukte verzenddozen. Beschikbaar van A3 formaat tot A7 formaat en met verschillende hoogtes. Inclusief een eigen full colour bedrukking, bij Drukland.nl bestel je eenvoudig jouw persoonlijke verzenddozen.

  • Verschillende formaten
  • Gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel verzenddozen

Deels bedrukte verzenddozen

Deels bedrukte verzenddozen bedrukken we op 3 handige formaten; A3, A4 en A5. Het materiaal van deze verzenddozen is een sterk en kwalitatief dubbelwandig karton. Dit is materiaal is goed geschikt om te gebruiken als verzendverpakking. Het heeft de klassieke bruine uitstraling van karton en een gewicht van ongeveer 600 g/m2.

Enthousiast geworden? Ga direct aan de slag met het bestellen van deels bedrukte verzenddozen.

Volledig bedrukte verzenddozen

Met volledige bedrukte verzenddozen kunnen wij nóg meer verschillende mogelijkheden aanbieden. Beschikbaar met liefst 16 verschillende formaat combinaties. A4, A5, A6 en A7 met een hoogte van 2,5 cm tot 10 cm naar wens. De volledig bedrukte verzenddozen worden op maat geproduceerd van 1,5 mm golfkarton. Dit materiaal heeft een witte uitstraling en de bedrukking wordt enkelzijdig full colour aan de buitenzijde van de verzenddoos voorzien. Het gewicht is ongeveer 480 g/ m2

Enthousiast geworden? Ga direct aan de slag met het bestellen van volledig bedrukte verzenddozen.

Brievenbusdoosjes

Onze brievenbusdoosjes met logo of eigen ontwerp hebben wij in 2 formaten beschikbaar: A4 en A5 formaat. Hiermee is rekening gehouden dat deze formaten er als inhoud in passen. Onze brievenbusdoosjes zijn gemaakt van zeer stevig karton. De doosjes kunnen hierdoor prima tegen een stootje. Daarnaast zijn de doosjes ook nog eens voorzien van een akte sluiting. Bij ontvangst kan de ontvanger gelijk zien dat het pakketje onderweg niet open is gegaan.

Enthousiast geworden? Ga direct aan de slag met het bestellen van brievenbusdoosjes.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00