Altijd gratis verzending
Magazines

Magazine drukken en maken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkope magazines nodig? Drukland.nl maakt een magazine drukken eenvoudig. Kleine of grote oplage, voor iedereen. Wij maken magazines altijd zelf op onze eigen drukpersen, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Een magazine met slechts 8 pagina's of een dik exemplaar boordevol informatie? U roept, wij drukken! Ook de bindwijze bepaalt u uiteraard zelf. Nieten, lijmen of losbladig, alles kan bij Drukland!

Lees meer

Bekijk ook ons overige promotie drukwerk voor meer leuke ideeën.


magazine drukken

Goedkope magazine drukken

Goedkoop een magazine drukken doe je natuurlijk bij Drukland.nl! Onze magazines zijn al vanaf 1 stuk te bestellen en leverbaar vanaf 8 pagina's. Kies uit verschillende papiersoorten en afwerkingen. Wat je wensen ook zijn, er zit altijd de gewenste look & feel voor jou tussen. Via de productselectie maak je ons eenvoudig je wensen kenbaar. Bestel vandaag je magazine, dan rollen de eerste exemplaren zo van de band!

  • Kleine of grote oplage
  • Kies eigen formaat en oplage
  • Geniet, met spiraalbinding, gelijmd of losbladig

Bestel magazines

Verschillende magazine bindingen

Nadat wij de magazines hebben gedrukt worden ze gebonden. In de meeste gevallen gebeurt dit door in de rug te nieten. Liever een andere binding? Dat kan. Drukland.nl heeft overal de juiste machines voor. Hieronder zie je onze verschillende magazine bindingen.

Papiersoorten magazines

Magazines kunnen worden gedrukt op verschillende papiersoorten. Van het populaire 100 en 135 grams materiaal, tot het luxe recyclingpapier, wij hebben het allemaal. Hieronder een overzicht van onze verschillende papiersoorten.

Papier Gelijmde rug Losbladig FSC
Recyclingpapier

Mat mc
Glans mc
Luxe magazine afwerkingen

Wil je de cover van de magazines laten afwerken met een luxe mat of glans afwerking? Bij Drukland.nl kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de bedrukte magazines extra bescherming. Omdat we altijd zelf jouw magazine drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00