Altijd gratis verzending
Magazines

Magazine drukken

De goedkoopste van Nederland!

Goedkoop de mooiste magazines drukken? Drukland.nl maakt dat wel heel makkelijk. Al te bestellen vanaf 1 stuk, maar ook voor de grote oplages ben je bij ons aan het juiste adres. Met de verschillende bindwijzen, een ruime keuze uit verschillende mooie papiersoorten en alle populaire formaten maak je in een handomdraai je eigen magazine.

Lees meer

Bekijk ook ons overige promotie drukwerk voor meer leuke ideeën.


magazine drukken

Magazines laten drukken

Bij Drukland.nl laat je snel, makkelijk en voordelig een magazine drukken. Altijd professioneel gedrukt op één van onze drukpersen. Of je het nu gaat gebruiken als programmaboekje, maandblad, productcatalogus, of iets totaal anders: wij drukken altijd waar jij naar op zoek bent. En dat altijd met de beste kwaliteit en de snelste levering. Welke uitvoering mogen wij voor jou drukken?

  • Zowel grote als kleine oplages
  • Alle populaire formaten, inclusief eigen maat
  • Geniet, met spiraalbinding, gelijmd of losbladig

Bestel magazines

Verschillende bindwijzen

Magazines worden gemaakt van verschillende pagina’s en zijn dus meerbladig. Deze losse pagina’s moeten - in de meeste gevallen - aan elkaar gebonden worden. Hiervoor zijn drie verschillende optie: geniet, met een spiraalbinding of gelijmd. Wil je geen binding en de pagina’s los ontvangen om bijvoorbeeld in een multomap te doen? Dat kan met de optie ‘Losbladig’, optioneel afgewerkt met 2 of 4 boorgaten. Hieronder zie je de verschillende opties nog eens op een rijtje.

Magazines printen op verschillende papiersoorten

Een belangrijk onderdeel van het drukken van magazines, is het papiersoort waarop het op gedrukt wordt. Bij Drukland.nl kun je daarom kiezen uit ontzettend veel verschillende papiersoorten met verschillende diktes en uitstralingen. Zo vind je altijd een optie die perfect aansluit bij jou en jouw uiting. Benieuwd welke opties je allemaal hebt? Je vindt het hieronder.

Papier Gewicht Geniet Spiraalbinding Gelijmde rug Losbladig FSC
Mat mc 100 grams
135 grams
170 grams
350 gramsGlans mc 100 grams
135 grams
170 grams
250 gramsRecyclingpapier 80 grams
170 grams
300 grams


Lasergeschikt bankpost 90 grams
120 grams

Biotop 90 grams
300 grams

Natuurkarton wit 300 grams

Extra afwerking

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de magazines die je laat drukken. Daarom is het verstandig om de cover af te laten werken met een laminaat. Dit verlengt de levensduur aanzienlijk. Het laminaat is een transparante laag die over het drukwerk wordt aangebracht en biedt bescherming tegen onder andere krassen en andere invloeden van buiten. Daarnaast zijn de magazines ook beter beschermd tegen bijvoorbeeld vocht. Je hebt de keuze uit glans laminaat of mat laminaat en is mogelijk voor papiersoorten vanaf 250 gram.

Hoe laat ik mijn magazine drukken?

Voor het drukken van magazines is een drukbestand nodig. Deze ziet er, omdat het om meerdere pagina’s gaat, iets anders uit dan bijvoorbeeld flyers, folders of ander drukwerk. Bekijk daarom goed de werktekening en informatie bij het door jou samengestelde product. Hier vind je alle benodigde informatie en specifiecaties waar je drukbestand aan moet voldoen voor het mooiste eindresultaat.

Het aantal pagina’s wordt berekend in zogenoemde spreads. Eén spread bestaat uit vier pagina’s. Daarom zie je bij het aantal pagina’s ook terug dat dit in stappen van vier naar boven of naar beneden gaat. Vier pagina’s van het totaal aantal pagina’s zijn gereserveerd voor de cover. Wil je bijvoorbeeld magazines drukken met 12 pagina’s, dan bestaat deze uit vier pagina’s cover en acht pagina’s binnenwerk.

Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk? Onze ervaren experts staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden!

 

0 producten € 0,00