Altijd gratis verzending
Kerstkaarten

Kerstkaarten drukken: snel en goedkoop

De goedkoopste van Nederland!

Voor het drukken en maken van goedkope kerstkaarten zit je bij Drukland.nl goed! Maak jouw eigen ontworpen kerstkaart en kies uit de vele verschillende afwerkingen en materialen. Zo maken wij het voor jou heel eenvoudig. Bij Drukland.nl heb je de keuze tussen een gevouwen of ongevouwen variant en vervolgens tussen vier verschillende formaten. Voeg een speciale foto of tekst toe en je hebt een kerstkaart die je collega's en familie nooit meer vergeten!

Lees meer

Voor al het kerst drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres!


kerstkaarten drukken

Kerstkaarten drukken

Drukland.nl maakt het drukken en maken van kerstkaarten heel eenvoudig. Door te kiezen voor een ontwerp, formaat en afwerking maken wij jouw kerstkaart volledig naar jouw wens. Wil je 25 kaarten versturen naar klanten of 1000 stuks naar al je collega's? Het kan allemaal. Bestel ze eenvoudig en snel bij Drukland.nl. Wij gaan direct voor je aan de slag!

 • Enkel- of dubbelzijdig
 • A5-formaat, A6-formaat of vierkant
 • Personaliseren mogelijk

Bestel kerstkaarten

Kerstkaarten drukken met eigen foto

Wil je een persoonlijke kerstkaart maken en sturen? Een foto of tekst is heel eenvoudig toe te voegen met behulp van onze gratis ontwerptool. Met deze tool zijn de mogelijkheden eindeloos. Een tekst, foto, logo of slogan: alles is mogelijk. Zo maak je de kaarten extra persoonlijk en is het maken van jouw ontworpen kaart snel en eenvoudig gedaan.

Formaten kaarten

Het drukken van kerstkaarten kan in verschillende formaten. Bij Drukland.nl heb je de keuze uit vier formaten. Deze formaten hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet.

A5 kerstkaartenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
A6 kerstkaartenA6 populair
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
Vierkant 14,8 cm kerstkaartenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
Vierkant 13 cm kerstkaartenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening

Afwerkingen en papiersoorten

Na het kiezen van het juiste formaat, vouwwijze en bedrukking zijn er keuzes voor materiaal en afwerking. Met een extra afwerking geef je de kerstkaarten net dat beetje extra luxe en uitstraling mee. Erg populair zijn afwerkingen als foliedruk en Spot UV. Hierbij wordt een gedeelte van het ontwerp uitgelicht en krijgt zo extra aandacht. Zo kunt u eenvoudig uw kerstgroet of andere elementen extra laten opvallen. Een andere populaire optie is de de enkelzijdig glans laminaat, maar je kunt ook kiezen voor de enkelzijdig mat gelamineerd. Wil je de kerstkaarten drukken zonder een toegevoegde afwerking? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan simpelweg voor de optie 'geen extra afwerking' bij het bestellen. Hieronder staan de twee afwerkmogelijkheden nog een keer voor jou beschreven:

 • Enkelzijdig spot UV populair
 • Enkelzijdig goudfoliepopulair
 • Enkelzijdig koperfolie
 • Enkelzijdig glans laminaat
 • Enkelzijdig mat laminaat

Bij de papiersoorten zijn er 10 verschillende opties. De populairste optie is de 300 grams ansichtkaarten. Dit is een zwaar papiersoort en heeft een glanzende voorkant, ideaal voor het drukken van kerstkaarten. Wil je kiezen voor een duurzame variant? Dan is wellicht de 300 grams recyclingpapier of de 300 grams biotop het beste papiersoort voor jou. Er zijn nog veel meer papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Alle opties zijn te zien tijdens het bestelproces. Voor meer informatie staat er bij elk papiersoort een informatieicoontje waarop je kunt klikken.

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen kerstkaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Oplages kerstkaarten: al vanaf 25 stuks

De mooiste kerstkaarten drukken doen we bij Drukland.nl in verschillende oplages. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks tot en met 10.000 stuks. Bij ons is kwaliteit erg belangrijk, dus daarom gebruiken we verschillende drukpersen bij verschillende oplages. Bij lage oplages drukken we al ons drukwerk op HP Indigo drukpersen. Voor hoge oplages drukken we al het drukwerk op onze Komori drukpersen. Deze draaien elk uur van de dag om jouw drukwerk zo mooi mogelijk te maken.

Wil je weten hoe deze drukpersen te werk gaan in ons machinepark? Bekijk dan onze eigen productie pagina voor meer informatie!

gekleurde enveloppen

Kaarten met enveloppen

Onze enveloppen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren.

 • Wit
 • Rood (uitsluitend A5- en A6-formaat)
 • Groen (uitsluitend A5- en A6-formaat)

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00