Altijd gratis verzending
Kleine stickers (t/m A3)

Kleine stickers drukken

De goedkoopste van Nederland!

Kleine stickers drukken voor binnen of juist voor buiten? Bij Drukland.nl doe je dat snél en altijd voor een scherpe prijs. Kies uit één van de standaard formaten en vormen of ga juist voor een eigen formaat. Door de verschillende opties en keuzes laat je de grote of juist kleine oplage kleine stickers drukken waar jij naar op zoek bent!

Lees meer

Stickers laten maken doe je bij Drukland.nl in alle soorten en maten. Zo kun je de kleine stickers ook op rol of stickervel bestellen.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Kleine stickers

Kleine stickers bestellen

Kleine stickers nodig voor je marketing of promotiecampagne? Bij Drukland.nl bestel je ze snel, eenvoudig en erg voordelig! Kies uit verschillende formaten of ga volledig voor je eigen formaat. Door de hoge kwaliteit en eigen productie is het een ideale en goedkope manier om effectief je bedrijf te promoten. Wacht dus niet langer en bestel je kleine stickers bij Drukland.nl.

  • Formaten t/m A3
  • Indoor of outdoor materiaal
  • Eigen formaat en stans mogelijk

Bestel kleine stickers

Populaire formaten

De kleine stickers zijn bij Drukland.nl te bestellen in elk formaat tot en met het A3 formaat. Je kunt eenvoudig kiezen tussen één van de standaard aangegeven formaten of voor een afwijkend formaat gaan, door de afmetingen zelf in te vullen. Kies dan voor de optie 'eigen maat' en vul het formaat in tot de millimeter nauwkeurig. Om het bestellen voor jou een stuk eenvoudiger te maken, hebben wij de populairste vormen automatisch al als standaard keuze geselecteerd. Zo kun je sneller bestellen en ben je minder tijd kwijt.

Stickers voor binnen en buiten

Bij het kiezen van het juiste drukwerk, heb je hier de keuze tussen indoor varianten en outdoor varianten. Het belangrijkste verschil is, zoals de namen al doen vermoeden, dat de indoor variant alleen geschikt is voor binnengebruik en dat de outdoorvariant geschikt is voor binnen én buiten. Bij de outdoor sticker zijn zowel de materialen als de gebruikte inkten UV- en weerbestendig, waar bij de kleine indoor variant wordt gedrukt op stickerpapier. Hierdoor kan het niet tegen water en vocht en is het alleen droog en binnen te gebruiken. Om jou een duidelijk overzicht te geven, zijn alle opties hieronder te vinden.

Materiaal Uitstraling Digitaal Offset Breeklijn
Indoor Mat
Outdoor Mat
Outdoor transparant Glans

Als je op zoek bent naar kleine plakkers die geen lijmresten achterlaten, dan zijn de statische kleine stickers perfect voor jou! Deze zijn meerdere keren te gebruiken en blijven uitstekend plakken door de statische werking aan de onderkant. Het voordeel hiervan is dat je het vele keren eenvoudig kan verplaatsen zonder dat het product beschadigd wordt.

Grote of kleine oplage

We drukken dit drukwerk op twee verschillende manieren. De eerste optie is om het offset te drukken. Dit is vooral handig bij de grotere oplages. Bij offset drukken maken we gebruik van één van onze beste drukpersen, ook wel de Komori. Bij de Komori wordt het drukwerk gecombineerd gedrukt. Door dit op deze manier te produceren en de productie in eigen handen te houden, blijven de kosten laag en daar profiteer jij uiteraard ook van.

De andere optie is drukken op de digitale wijze. Dit is ideaal bij een kleine oplage. Door digitaal te drukken wordt het product gedrukt met vloeibare inkten op één van onze digitale drukpersen. Bij digitaal drukken is het mogelijk om vanaf een oplage van 10 stuks te bestellen. Beide opties zijn van de beste kwaliteit en amper van elkaar te onderscheiden. Op welke wijze je ook je drukwerk laat drukken, je doet het bij Drukland.nl!

Meer weten over hoe het drukken in zijn werk gaat? Lees er dan meer over op onze eigen productie pagina.

Ontwerpen drukwerk

Kleine stickers zijn een ideale en effectieve manier om op veel plekken je merk achter te laten. Doordat het weinig ruimte inneemt, maar toch veel aandacht krijgt, is het een handig promotiemiddel. Je kunt het nog extra effectief maken door zelf je kleine stickers te ontwerpen! Dit kan eenvoudig en snel met de gratis ontwerptool van Drukland.nl. Met onze tool bepaal je zelf wat er op het gekozen drukwerk komt: van je eigen logo, een afbeelding tot je slogan: alles is mogelijk.

Het aanleveren van het ontwerp doe je door middel van een drukbestand. Het aanleveren van dit bestand kan op twee manieren. De eerste methode is als je al een ontwerp hebt gemaakt en daarvan het bestand hebt. Dit kant-en-klare bestand upload je eenvoudig vanuit het winkelwagentje. Dit kun je doen als je dus al een ontwerp hebt gemaakt met bijvoorbeeld een extern programma als Photoshop of InDesign. De andere optie is als je nog geen drukbestand hebt. Zoals gezegd doe je dit eenvoudig en snel met onze eigen ontwerptool. Zo kun je snel aan de slag met je kleine stickers! Je voegt in onze tool eenvoudig eigen teksten, foto's of logo's toe en je hebt binnen een mum van tijd je ontwerp klaar. Zo maken we drukwerk ontwerpen voor iedereen eenvoudig en leuk! Uiteraard drukken we dit altijd full colour en haarscherp op jouw kleine stickers.

 

0 producten € 0,00