Altijd gratis verzending
Contour gesneden stickers

Contour gesneden stickers

De goedkoopste van Nederland!

Ben jij op zoek naar contour stickers? Drukland.nl drukt het voor jou! Goedkoop, met de hoogste kwaliteit en altijd inclusief gratis razendsnelle levering. Van kleine contour stickers tot levensgrote exemplaren: bij ons vind je het allemaal!

Lees meer

Benieuwd naar de andere soorten stickers die je kunt laten drukken? Wij zetten alle soorten voor je op een rijtje.


contour stickers maken

Contour stickers

Met de contour gesneden stickers snijden wij jouw drukwerk in vrijwel ieder denkbare vorm. Je hebt keuze uit verschillende soorten en maten, voor zowel binnen als buiten. Vergroot jouw naamsbekendheid op een eenvoudig manier en bestel jouw contour stickers voor onze lage prijzen!

  • Keuze uit verschillende soorten
  • Indoor of outdoor materiaal
  • Met of zonder afwerking

Bestel contour stickers

Stickers in een unieke vorm

Contour gesneden stickers zijn de perfecte aanvulling van jouw marketingstrategie. Groots en opvallend in de etalage of juist klein en subtiel meegestuurd met een online bestelling: stickers maken het eenvoudig je naamsbekendheid te vergroten. Naast standaard vormen, zoals ronde stickers, maken wij het drukwerk in alle vormen en maten. Een logo dat je uitgesneden wilt hebben? Of de buitenste contouren van een woord of zien? Of misschien heb je een andere vorm in gedachten? Wij maken het allemaal voor jou.

Verschillende soorten en maten

Omdat je de contour stickers voor ontzettend veel verschillende doeleinden kunt gebruiken, zijn er verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Door het brede aanbod vind je eenvoudig de optie die het beste bij jou past. Van indoorstickers tot de outdoor variant en magneetstickers: bij ons vind je het allemaal!

Hier kun je uit kiezen:

Contour gesneden stickers bestellen

Wil je stickers in een eigen en afwijkende vorm? Dan is het belangrijk dat in het bestand een contourlijn meeneemt. Via deze lijn snijden wij het drukwerk namelijk op maat. Via grafische programma’s zoals Adobe InDesign of Illustrator voeg je zelf eenvoudig een contourlijn toe. In dit document leggen wij precies uit waar de contourlijn aan moet voldoen en hoe je zorgt voor de juiste opmaak.

Let op: je ontwerp mag uit maximaal één ononderbroken lijn bestaan.

 

0 producten € 0,00