Altijd gratis verzending
Foto op plexiglas

Foto op plexiglas

De goedkoopste van Nederland!

Je mooiste foto op plexiglas afdrukken? Drukland.nl maakt het eenvoudig om een plexiglas foto te printen en bestellen, voor iedereen. Een familieportret of logo van je bedrijf, alles kan. Een foto op glasplaat zorgt voor een extra luxe uitstraling en is daardoor voor veel toepassingen in te zetten. Kies uit verschillende materiaalsoorten, van glashelder tot een opaal. Uiteraard is dit fotoproduct van Drukland.nl zowel binnen als buiten te gebruiken!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
foto op plexiglas

Foto op glas

Foto's stoffig en saai? Niet bij Drukland.nl! Een foto op plexiglas is een ware eyecatcher en zal je vast en zeker versteld doen staan. Upload eenvoudig en snel je eigen foto en voor je het weet hangt er met je plexiglas foto een echte blikvanger in je woonkamer.

  • Eigen formaat of contour
  • 4 verschillende soorten plexiglas
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel foto op plexiglas

Foto op plexiglas plaat met eigen formaat

Een klein formaat om als deurbordje te gebruiken? Of juist een groot bord voor in de woonkamer? Waar je jouw foto op glasplaat ook voor wilt gebruiken, bij Drukland.nl laat je het eenvoudig én voordelig drukken! Je bepaalt zelf het eindformaat van jouw foto op acrylaat. Of wil je het plexiglas juist in een eigen contour bestellen? Zelfs dat is mogelijk!

Soorten plexiglas

Jouw foto op plexiglas wordt geprint op 5 mm dik plexiglas. De glasplaat, ook wel plexiglas of acrylaat genoemd, is een zeer stevig materiaal en vele malen sterker dan gewoon glas. Je foto wordt haarscherp geprint op opaal, half transparant of glashelder plexiglas.

Glashelder

glashelder plexiglas printen

Gerecycled

glashelder gerecycled plexiglas printen

Half transparant

half transparant plexiglas printen

Opaal

opaal plexiglas printen
Wist je dat wij naast een foto op plexiglas, ook een foto op dibond kunnen drukken? Net als het plexiglas een materiaal met een unieke uitstraling!

Specificaties

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Glashelder

5 mm 5791 g/m2 145 x 200 cm

Gerecycled glashelder

5 mm 6000 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal

5 mm 5405 g/m2 145 x 200 cm

Hoe wordt plexiglas bedrukt

Het bedrukken van het plexiglas gebeurt altijd full colour en rechtstreeks op het materiaal. Dit zorgt voor haarscherpe afdrukken met extra sprekende kleuren. Zo laat jij de mooiste foto's drukken op dit unieke materiaal.

Goed om te weten: wit is ook bij een foto op plexiglas geen drukkleur en wordt dan ook niet gedrukt. Wil je een volledige witte en dekkende achtergrond op het glasheldere plexiglas, kies dan voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt op de achterzijde een blockout folie aangebracht. Naast de witte onderdelen die je hierbij wel ziet, spreken de kleuren ook meer. Met een lichte bedrukking kan een ophangplaat aan de voorkant zichtbaar zijn. Voor plexiglas raden wij afstandhouders aan voor het mooiste resultaat.

Waar plaats jij je plexiglas foto?

Wil je jouw foto op plexiglas aan de muur bevestigen? Hieronder lees je alles over de opties die je kan kiezen na het selecteren van een prijs en levertijd.

boorgaten

Boorgaten

Selecteer de optie voor 4 boorgaten als je de foto op plexiglas zelf aan de muur wilt bevestigen. De boorgaten hebben een diameter van 5 mm en worden in de hoeken van het plexiglas geplaatst. Je hoeft de locatie van de boorgaten niet aan te geven in het bestand. Dit doen wij voor je.

Afstandhouders

Afstandhouders

Door middel van onze afstandhouders kan je deze plaat makkelijk 'zwevend' monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm.

Bestel je direct bevestigingsmateriaal mee? Wij leveren ophangmaterialen los bij de bestelling. We raden aan om bij het bestellen en het bevestigen van de plaat op te letten of het bevestigingsmateriaal het gewicht van het plaatmateriaal aan kan. Drukland.nl is enkel verantwoordelijk voor het drukken van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van de bestelling.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00