Altijd gratis verzending
Tuinposter

Tuinposter maken: tuindoek met eigen foto

De goedkoopste van Nederland!

Op zoek naar goedkope tuinposters? Een tuinposter maken met eigen ontwerp of foto is voordelig bij Drukland.nl. Het tuindoek wordt afgewerkt met ringen of enkel omzomen, gedrukt op stevig spandoek materiaal, voor iedereen. Hang de tuinposter op maat aan de buitenmuur of aan de schutting en vrolijk de ruimte rondom jouw huis gemakkelijk op!

Lees meer

Bekijk ook ons tuincanvas en onze tuincirkels voor een alternatief op tuinposters.


Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuinposter maken op maat

Goedkoop tuinposters maken

Ben je het zat om in jouw tuin tegen die saaie schutting of muur aan te kijken? Heeft jouw balkon een opfrisbeurt nodig? Dankzij een tuinposter op maat met eigen foto geef je jouw tuin eenvoudig een metamorfose. Laat leuke doorkijkjes drukken op de tuinposter en creëer een grotere tuin, of bedruk het tuindoek met een foto van het strand. De tuinposters van Drukland.nl worden full colour bedrukt en zijn op maat te bestellen! Zo past de poster altijd in jouw tuin. Leuk voor in de zomer en in de winter. Het tuindoek vandaag besteld, is morgen in huis.

  • Eigen maat bestellen
  • Gedrukt met weer- en UV-bestendige inkt
  • Afwerking naar keuze

Bestel tuinposters

Tuinposter op maat bestellen

Bij Drukland.nl bestel je voordelig jouw tuinposters. Wij drukken jouw tuindoek op stevig spandoek materiaal. Dit is natuurlijk goed geschikt voor buitengebruik! Ons 510 grams scheurvast spandoek is gemaakt van bisonyl. Bisonyl is vergelijkbaar met zeil, het laat geen wind en licht door.

Afwerking tuindoek naar keuze

Nadat jouw tuinposter gedrukt is, kunnen wij het op diverse manieren voor je afwerken. Voor het mooiste resultaat hang je het doek zo strak als mogelijk tegen bijvoorbeeld de schutting. Op deze manier komt de print zo goed mogelijk naar voren en blijft het doek langer mooi. Om het ophangen gemakkelijker te maken kun je de tuinposter laten afwerken met ringen. Kies bijvoorbeeld om de ringen in de hoeken te laten plaatsen. Ben je van plan om een groter tuindoek te bestellen? Dan raden we aan om de ringen om de 30 centimeter te laten plaatsen. Zo kun je het doek strakker ophangen en komt de print het allerbeste naar voren.

Bestel je jouw tuinposter met ringen? In dat geval kunnen wij voordelig spanhaken meeleveren. De spanhaken zijn 20 centimeter lang en zijn uitrekbaar tot ongeveer 30 centimeter.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00