Altijd gratis verzending
Boeken

Boek drukken

De goedkoopste van Nederland!

Wil je een boek laten drukken van hoge kwaliteit en voor een lage prijs? Bij Drukland.nl druk je al jouw drukwerk, voor zowel een kleine als een grote oplage. Van een mooie vakantieroman tot een exemplaar vol prachtige verhalen: de opties zijn eindeloos. Kies uit een van de verschillende oplages, papiersoorten, formaten en afwerking en vind het boek dat het beste bij jou past!

Koop je boeken die minstens driemaal per jaar verschijnen? Neem dan contact met ons op, dan kun je je boek drukken onder het 9%-tarief.

Lees meer


Kies een product:
boeken

Snel en goedkoop boek laten drukken

Bij Drukland.nl druk je je eigen boek snel en goedkoop! Doordat wij alles in-house maken met een eigen productie, waarborgen we de hoge kwaliteit en profiteer je bovendien van een snelle levering. Onze ervaren medewerkers produceren dagelijks honderden exemplaren van een hoge kwaliteit en staan klaar om ook jouw boek te printen. Je kunt bij Drukland.nl al bestellen vanaf 1 stuks.

Ben je meer op zoek naar een soortgelijk product? Bekijk dan eens onze brochures.

  • Al vanaf 1 exemplaar
  • Spoedlevering mogelijk
  • Met harde of zachte omslag

Bestel boeken

Boek drukken kleine oplage

Wij van Drukland.nl staan voor je klaar om jouw boeken te drukken, ongeacht de oplage. Wil je één exemplaar laten drukken? Dat kan! Wij hanteren geen minimum aan oplages, dus je kan bij ons terecht voor elk project. Wij printen alle bundels op onze digitale drukpersen van de hoogste kwaliteit. Kies je liever voor een groot project? Bij een bestelling van een grote oplage drukken wij de bundels af op onze Komori offset persen. Dit is mogelijk tot 1000 exemplaren. Wil je toch liever een nóg grotere oplage? Benader in dat geval onze klantenservice en wij maken vervolgens een offerte op maat voor jou.

Je bestelling direct compleet maken? Laat dan ook je eigen boekenleggers drukken!

Papiersoorten

Bij Drukland.nl drukken we alle boeken alleen op de mooiste en beste papiersoorten. Zo verzekeren we je van de hoogste kwaliteit en een haarscherp binnenwerk. Wij bieden verschillende opties aan om jouw bundel te laten drukken. Hieronder hebben we het voor jou op een rijtje gezet:

  • Mat en glans mc (machine coated)
  • Recyclingpapier
  • Biotop
  • Lasergeschikt bankpost
  • Natural
  • Ivory

Formaten boek printen

Een boek kan je drukken op verschillende formaten. Dit is afhankelijk van de keuze voor een softcover of een hardcover. Voor alle formaten kan je hieronder de tabel bekijken van formaten.

Formaat Softcover Hardcover
Eigen formaat
A4 | 21 x 29,7 cm
A5 | 14,8 x 21 cm
A6 | 10,5 x 14,8 cm
DIN lang | 9,8 x 21 cm
Vierkant 30 x 30 cm
Vierkant 21 x 21 cm
Vierkant 20 x 20 cm
Vierkant 14,8 x 14,8 cm

Onze bedrukte notitieboeken zijn standaard voorzien van een binnenwerk met lijntjes, ruitjes, bullets of isometrische vormen. Ideaal voor het maken van aantekeningen of schetsen!

Afwerking van boeken

Bij Drukland.nl heb je de keuze om je boek te printen als softcover of als hardcover. Een softcover heeft een flexibele kaft. Deze kaft is gemaakt van een dikker papiersoort. De kaft van een hardcover bestaat uit extra stevig en niet-buigzaam karton. Bij zowel de softcover als de hardcover, wordt het binnenwerk altijd stevig gelijmd. Doordat dit wordt gedaan, zit het binnenwerk stevig aan de cover vast.

Om ervoor te zorgen dat jij voor een hele lange tijd kunt genieten van je mooie gedrukte boek, werken wij de cover extra af. Wij werken dit af in de vorm van een UV lak hoogglans of een mat laminaat. Hierdoor krijgt jouw drukwerk een luxe uitstraling en beschermt het bovendien het drukwerk én het materiaal tegen krassen, vlekken en andere invloeden van buitenaf.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00