Altijd gratis verzending
Autostickers

Autostickers maken

De goedkoopste van Nederland!

Autostickers maken doe je snel én goedkoop bij Drukland.nl. De stickers zijn eenvoudig op de auto te bevestigen en ook weer te verwijderen. Rechthoekig of juist in een eigen contour: de vorm en het vorm is aan jou. Lever je eigen ontwerp aan of ga aan de slag in de ontwerptool: iedereen kan een autosticker maken!

Lees meer


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
autostickers

Goedkope autostickers bestellen

Wil jij een eigen autosticker maken? Dan ben je bij Drukland.nl aan het juiste adres! De autostickers maken wij in alle soorten en maten. Van tijdelijke uitingen tot langdurig gebruik: je vindt het allemaal. En natuurlijk altijd voorzien van jouw eigen ontwerp. Dus laat je logo, slogan of foto drukken en plak op het voertuig!

Wist je dat wij nog veel meer soorten stickers maken? Vaan raamstickers tot etiketten, je vindt het allemaal bij Drukland.nl.

  • Water- en UV-bestendig
  • Eigen formaat of contour
  • Gratis verzending

Bestel autostickers

Waarom autostickers bestellen?

Autostickers maken kun je om verschillende redenen doen. In de meeste gevallen gaat het om een merk of bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Autostickers maken van auto’s en andere voertuigen rijdende reclamezuilen. Optimale zichtbaarheid onderweg dus. Ideaal voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Of het nu voor de lange termijn is of juist voor kortlopende actie: er zijn autostickers in verschillende soorten en maten. Je bevestigt ze eenvoudig en blijven stevig plakken, ook tijdens het rijden. Wil je de stickers verwijderen? Ook dat gaat eenvoudig!

Verschillende materialen

De autostickers maken wij van twee verschillende materialen. Als eerste is er een witte sticker, de outdoor premium sticker. Deze sticker heeft een dikte van 80um. De andere optie is een transparante autosticker. Deze heeft een dikte van 90um.

Wil je op je auto stickers plakken van het transparante sticker materiaal? Dan is het goed om te weten dat wit geen drukkleur is en dus niet meegedrukt wordt. Alles wat wit is in je ontwerp zal uiteindelijk transparant worden.

Een eigen ontwerp voor jouw autosticker maken

Bij Drukland.nl laat je eenvoudig een autosticker maken met een eigen ontwerp. Je bepaalt hier helemaal zelf wat er op gedrukt wordt. Er zijn twee manieren om het drukbestand bij ons aan te leveren. Heb je al een kant-en-klaar drukbestand? Dan kun je deze eenvoudig uploaden tijdens het bestellen. Houd voor de juiste (for)maten altijd de werktekening bij de hand.

Wanneer je nog geen drukbestand hebt, maar toch een sticker voor op je auto wilt maken, dan kan dat ook. Gebruik hiervoor onze gratis online ontwerptool. In dit programma kun je zelf eenvoudig foto’s, logo’s en teksten toevoegen. Zo wordt auto stickers maken voor iedereen eenvoudig!

Magneetstickers op auto

Magneetstickers gebruiken voor de auto? Download de instructie-pdf voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers op auto’s.

Magneetsticker instructies

Voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers.

 

0 producten € 0,00