Poster op papier vs. digitale poster

posters drukken

Een poster kun je op verschillende manieren inzetten. Dit begint al bij het maken van de poster zelf. Zo kun je er voor kiezen om de poster te drukken op papier. Een beproefde manier die al jarenlang wordt gebruikt. En met succes. Maar ook de digitale poster zijn erg populair, zeker op bepaalde plekken. Maar waar kun je uiteindelijke het beste voor kiezen? En welke past het beste bij jou?

Lees verder

28-07-2022
 

Met deze 3 tips laat jij jouw ideale poster drukken

posters maken

Je eigen posters laten drukken is onmisbaar in vrijwel alle marketingstrategieën. Nog altijd is de poster een zeer effectief en vooral goedkope manier van onder de aandacht komen bij een grote groep mensen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je poster op een goede en logische manier opgemaakt hebt. Wij geven je alvast 3 tips waar je om moet denken om tot goed drukwerk te komen!

Lees verder

25-07-2022
 

Jouw perfecte poster aan de muur in 4 stappen

posters maken

Een poster aan de muur zorgt voor net dat beetje extra sfeer bij jou thuis. Maar niet elke poster past in elk interieur. Het is natuurlijk zonde als de poster helemaal uit de toon valt en zo op een negatieve manier opvalt. Wij laten je in vier simpele stappen zien hoe jij erachter komt wat voor soort poster bij jou past. Lees je mee?

Lees verder

22-07-2022
 

Waar moet je op letten bij het maken van een poster?

posters maken

Wie is er niet mee opgegroeid: posters! In dit geval zijn het vaak je idolen die boven je bed komen te hangen. Maar een poster is ook een marketingmiddel dat bij jouw onderneming zeker niet mag ontbreken. Het is namelijk een goede manier om op een eenvoudige en relatief goedkope manier veel mensen te bereiken. Maar wat zet je nu op een goede poster? Wij geven je een aantal do’s en don'ts, zodat ook jij de perfecte poster kunt maken!

Lees verder

22-07-2022