Een T-shirt drukken, wat kost dat?

kosten t-shirt bedrukken

Dat is een vraag waar geen direct en eenduidig antwoord op te geven is. Er zijn namelijk verschillende keuzes en opties die een grote invloed hebben op de prijs die jij voor het bedrukken van een T-shirt betaalt. In dit blog laten wij een paar van die punten zien en geven wij je inzicht wat voor je de beste en goedkoopste manier is!

Lees verder

28-11-2023
 

Alles over dibond

dibond

Dibond, een populair materiaal voor het afdrukken van de mooiste foto’s. Een foto op dibond groots aan de muur of juist subtiel als naambordje: het kan allemaal. Maar wat is dibond en wat maakt het zo’n populaire keuze? In dit blog vertellen wij je alles over het plaatmateriaal dibond!

Lees verder

19-09-2023
 

6 x kerst met Drukland.nl

6x kerst tips

Nog twee maanden en het is kerst! Voor de consument dan, voor jou als ondernemer is de tijd van kerstvoorbereidingen al aangebroken. Kerstversiering, -acties, -assortiment, het zijn allemaal aspecten die je meeneemt in de voorbereidingen. Met het kerstdrukwerk van Drukland.nl maak je de voorbereidingen helemaal compleet. Hoe en waarom? Dat leggen wij je uit in dit blog, lees snel verder voor kerst inspiratie.

Lees verder

23-10-2023
 

Terug naar kantoor met Drukland.nl!

Terug naar kantoor

De vakantieperiode komt tot zijn eind en dat betekent één ding: school en werk beginnen weer. Voor de één geen probleem, voor de ander toch even wennen. Wat ook gelden mag, bij Drukland zijn we van mening dat je er altijd een feestje van kunt maken. In dit blog laten we dan ook zien hoe je jouw werk of studie goed kan beginnen, lees snel verder!

Lees verder

24-08-2023