Hoe kun je buitenreclame het beste inzetten?

buitenreclame

Er zijn verschillende soorten buitenreclame beschikbaar die je kunt gebruiken om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een voordeel aan buitenreclame is dat het betaalbaar is en het is bruikbaar om jouw gewenste resultaat te behalen. Afhankelijk van het resultaat dat je wil behalen, zijn er verschillende manieren van buitenreclame inzetbaar. In dit blog lichten we een aantal manieren toe!

Lees verder

10-05-2022
 

Alles wat je nodig hebt voor je festival of evenement

Festival drukwerk

Wanneer je een festival organiseert kom je er al snel achter dat je enorm veel drukwerk nodig hebt. Van het moment van aankondigen tot het daadwerkelijke evenement zelf; offline bereik je de bezoekers het beste. Benieuwd naar welk drukwerk wat je allemaal nodig hebt? We helpen je op weg in dit blog!


Lees verder

22-04-2022
 

De beste raamsticker kiezen

soorten banners

Raamstickers zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om tijdelijke acties aan te kondigen in je winkel, de locatie van je kantoor aan te geven en zelfs om meer privacy te creëren. Grote kans dat je raamstickers dus ook kunt gebruiken voor jouw uiting! Bij Drukland.nl heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor de raamsticker. Hoe maak je de juiste keuze? We helpen je in dit blog op weg.


Lees verder

07-04-2022
 

Een raamsticker plakken, zo doe je dat!

raamsticker plakken

Je komt raamstickers op ontzettend veel plekken tegen. Ze worden op winkelruiten geplakt, bevestigd op het glas van bedrijfspanden en gekleefd op de ramen van voertuigen. Wil je ook raamstickers gaan inzetten maar kijk je op tegen het plakken ervan? Geen zorgen! In dit blog lees je precies hoe je jouw raamsticker perfect op het raam krijgt.


Lees verder

07-04-2022