Wat is het beter: bedrukken of borduren?

boduren of bedrukken

Jouw ontwerp kun je op verschillende manieren op een kledingstuk of ander textiel krijgen. Twee van de bekendste en ook populairste zijn het bedrukken en borduren van kleding. Bij Drukland.nl kan het beide. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen beide methoden? En welke is beter? In dit blog leggen wij je er alles over uit!

Lees verder

24-04-2024
 

Boek drukken: voor welk soort kies jij?

soorten boeken

Een boek drukken, daar komt best wat bij kijken. Niet alleen gaat het om veel meer pagina’s dan bijvoorbeeld een folder en flyer, maar er zijn ook veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden. En of het nu om 1 boek gaat of juist om een grote oplage: alles begint bij het kiezen voor het juiste soort boek. Er zijn namelijk verschillende soorten boeken die je kunt laten drukken. Allemaal weer met eigen eigenschappen. Wij zetten de verschillende soorten voor je op een rijtje!

Lees verder

19-01-2023
 

Een spandoek ophangen doe je zo

spandoek ophangen

Je hebt een mooi spandoek laten drukken en wil deze nu ophangen. Maar het goed strak ophangen valt nog niet mee. Geen paniek, wij geven je een paar handige tips en suggesties zodat jij jouw spandoek superstrak op kunt hangen! Lees je mee?

Lees verder

05-03-2024
 

Een T-shirt drukken, wat kost dat?

kosten t-shirt bedrukken

Dat is een vraag waar geen direct en eenduidig antwoord op te geven is. Er zijn namelijk verschillende keuzes en opties die een grote invloed hebben op de prijs die jij voor het bedrukken van een T-shirt betaalt. In dit blog laten wij een paar van die punten zien en geven wij je inzicht wat voor je de beste en goedkoopste manier is!

Lees verder

28-11-2023