Hoe je jouw geliefde op een originele manier verrast!

Valentijn 2021

Overgewaaid, zoals heel veel andere dagen, vanuit Amerika: Valentijnsdag. De dag dat je hoopt op een roos van je geheime liefde en je zenuwachtig de brievenbus in de gaten houdt. Zal ik dit jaar wel iets horen van degene waar ik op hoop? Dat is tenminste het algemene beeld. Voor veel mensen is het juist de dag om een keer extra tegen iemand te zeggen dat je van diegene houdt. Je kunt natuurlijk ook voor een doos bonbons en een bos bloemen gaan. Maar zeg nu zelf, erg origineel is dat niet. Hoe kun je het dan beter aanpakken? Wij geven je een paar tips!

Lees verder

01-02-2021
 

Alle ingrediënten voor een geslaagde kerstborrel

Kerst zakelijk

Kerst 2020: het einde van een bewogen en turbulent jaar. Het jaar waarin we massaal online en op afstand gingen werken. Niet samen op kantoor, maar werken vanuit huis. Vergadering en besprekingen worden voornamelijk online gedaan. Ook december zal er anders uit komen te zien. Maar je kunt er als bedrijf nog steeds iets echt leuks van maken! Met deze vier ingrediënten zorg je voor een geslaagde kerstborrel op afstand.

Lees verder

23-11-2020
 

Sinterklaas 2020-stijl

sinterklaas

Pakjesavond: een spannende avond voor veel kinderen. Maar ook voor veel volwassenen een gezellige avond. Met of zonder kinderen. Vrienden of familie die samenkomen, een gezellige avond en cadeaus om het af te maken. Dit jaar zal het alleen net iets anders gaan dan anders. Maar wie zegt dat je het alsnog niet gezellig kunt maken? Wij geven je alvast drie suggesties voor een geslaagde avond.

Lees verder

16-11-2020
 

Zo haal je de vakantie in huis

canvas

Dat was ‘m weer: de zomerperiode van dit jaar. Nog een paar laatste stuiptrekkingen en dan is het toch echt voorbij. Heb jij genoten van de vakantie? Ondanks sommige beperkingen was er gelukkig alsnog genoeg om van te genieten. Wil jij weer terug naar de vakantieperiode en nagenieten van je vakantie? Dat kan met Drukland.nl. Herbeleef de mooiste momenten en waan je weer even op die ene plek.

Lees verder

17-09-2020