Terug naar kantoor met Drukland.nl!

Terug naar kantoor

De vakantieperiode komt tot zijn eind en dat betekent één ding: school en werk beginnen weer. Voor de één geen probleem, voor de ander toch even wennen. Wat ook gelden mag, bij Drukland zijn we van mening dat je er altijd een feestje van kunt maken. In dit blog laten we dan ook zien hoe je jouw werk of studie goed kan beginnen, lees snel verder!

Lees verder

24-08-2023
 

Hoe verwijder je stickers op verschillende ondergronden?

stickers verwijderen

Stickers vind je in allerlei soorten en maten. Niet heel gek dus dat ze geliefd zijn om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten of een product, dienst of evenement te promoten. Leuk natuurlijk dat een sticker goed blijft plakken, maar soms wil je deze toch verwijderen. En dat natuurlijk zonder schade. Wij geven je een paar handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

14-08-2023
 

Wat is dibond?

Wat is dibond?

Dibond, een plaatmateriaal waarbij er wellicht niet meteen een belletje bij je gaat rinkelen. Geen probleem! Wij zijn hier om je te laten zien wat dibond is, wat je ermee kunt en waarom jij het ook zou moeten bestellen! Laat je informeren in dit blog, Lees snel verder.

Lees verder

16-05-2023
 

Stempels: ideaal voor marketing

Marketing stempels

Het inzetten van stempels voor jouw bedrijf is een ideale en goedkope manier van marketing. Voor de boekhouding van officiële documenten tot aan het personaliseren van verpakkingen; stempels zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Lees snel dit blog om het maximale uit jouw stempels te halen!

Lees verder

15-05-2023