Een spanframe opzetten doe je zo!

spanframe opzetten

Het gebruiken van een spandoek is een hele goede manier om een boodschap over te brengen op een voorbijganger. En je kan een spandoek op verschillende plekken ophangen. Lukt het niet om je spandoek ergens aan op te hangen? Dan hebben wij de juiste oplossing: een spanframe. Hoe je dit in elkaar zet vertellen we je graag in deze blog!


Lees verder

23-08-2022
 

Zo zet jij je beachflag op

beachflag opzetten

Denk je aan een beachflag, dan denk je al gauw aan een strand. Ook niet zo gek! Maar wist je dat beachflags vaker het antwoord op je vraag kunnen zijn? Dit komt doordat je deze vlaggen overal en nergens gemakkelijk kunt plaatsen. We laten je in dit blog zien hoe snel en moeiteloos ook jij een beachflag opzet!


Lees verder

22-08-2022
 

Hoe kies je het perfecte relatiegeschenk voor je klanten?

een brochure, wat is dat?

Het geven van geschenken is een geweldige manier om klanten te bedanken voor hun zaken en om goodwill op te bouwen. Maar wat geef je aan een klant? Veel mensen vinden het moeilijk om het perfecte cadeau voor een klant te kiezen. En daarom hebben wij een aantal tips voor jou! In dit blog gaan we het hebben over hoe je het perfecte geschenk voor jouw klanten kunt kiezen. Lees dus snel verder zodat je snel aan de slag kunt!

Lees verder

20-07-2022
 

4 tips voor het bedrukken van kleding

tips voor bedrukte kleding wassen

Het bedrukken van kleding helpt mee met de boodschap die je wilt overbrengen. Dit kan voor persoonlijke, maar ook zakelijke doeleinden. Waar je het beste op kunt letten, hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Lees verder

29-06-2022