Alle ingrediënten voor een geslaagde kerstborrel

Kerst zakelijk

Kerst 2020: het einde van een bewogen en turbulent jaar. Het jaar waarin we massaal online en op afstand gingen werken. Niet samen op kantoor, maar werken vanuit huis. Vergadering en besprekingen worden voornamelijk online gedaan. Ook december zal er anders uit komen te zien. Maar je kunt er als bedrijf nog steeds iets echt leuks van maken! Met deze vier ingrediënten zorg je voor een geslaagde kerstborrel op afstand.

Lees verder

23-11-2020
 

Sinterklaas 2020-stijl

sinterklaas

Pakjesavond: een spannende avond voor veel kinderen. Maar ook voor veel volwassenen een gezellige avond. Met of zonder kinderen. Vrienden of familie die samenkomen, een gezellige avond en cadeaus om het af te maken. Dit jaar zal het alleen net iets anders gaan dan anders. Maar wie zegt dat je het alsnog niet gezellig kunt maken? Wij geven je alvast drie suggesties voor een geslaagde avond.

Lees verder

16-11-2020
 

Zo haal je de vakantie in huis

canvas

Dat was ‘m weer: de zomerperiode van dit jaar. Nog een paar laatste stuiptrekkingen en dan is het toch echt voorbij. Heb jij genoten van de vakantie? Ondanks sommige beperkingen was er gelukkig alsnog genoeg om van te genieten. Wil jij weer terug naar de vakantieperiode en nagenieten van je vakantie? Dat kan met Drukland.nl. Herbeleef de mooiste momenten en waan je weer even op die ene plek.

Lees verder

17-09-2020
 

Wat zijn naambordjes?

naambordjes

Oktober is bij ons de maand van de presentatie. Als je jouw bedrijf, kantoor of vereniging een professionele uitstraling wil geven kan dat heel eenvoudig met naambordjes. Je leest er alles over in dit blog!


Lees verder

21-09-2017