Drukwerk om Blue Monday te verslaan

Januari is voor velen letterlijk en figuurlijk een donkere maand. De feestdagen zijn achter de rug en de dagen zijn nog kort. Blue Monday wordt gezien als de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet voor jou! Tenminste als je dit blog leest, waarin wij jou een paar handige tips geven om Blue Monday door te komen.


drukwerk tegen blue monday

Begin de dag goed met koffie

Hoort dit nog niet standaard bij je ochtendroutine? Dan wordt het hoog tijd hier verandering in te brengen! Een lekkere kop koffie kan een goed startschot voor een mooie dag betekenen. Je denkt er misschien niet direct bij na, maar ook de mok waaruit je de koffie drinkt kan hier invloed op hebben. Stel je voor dat je een mok met foto hebt met een leuke of juist dierbare herinnering? Dan begin je de dag met een kop koffie én een grote glimlach. Dan wordt Blue Monday voor jou een lachertje!

Maak een ander blij

Een ander blij maken, daar kun je zelf ook alleen maar vrolijk en blij van worden. Toch? In het digitale tijdperk met snelle en vluchtige berichten, vergeten we het misschien wel eens, maar verstuur eens een kaartje! Juist doordat een kaartje minder vaak verstuurd wordt, is extra speciaal om er één te krijgen. Met een leuke tekst of een mooie foto tover je gegarandeerd een grote lach op het gezicht van de ontvanger. Iedereen blij!

Een fijne werkplek

Voor velen is een werkplek een plek die vooral praktisch ingericht moet worden. Soms mag je vanuit de werkgever niet eens eigen spullen op je bureau zetten. Maar wat als je praktisch kunt combineren met leuk? Een leuk aangeklede werkplek komt je werkplezier alleen maar ten goede. Waar kun je dan aan denken?

Bureaukalender

Met een bureaukalender heb je maar liefst 13 (12 maanden + cover) pagina’s waarop je de mooiste foto’s en afbeeldingen kunt plaatsen. Wordt vaak ingezet als relatiegeschenk (tip!), maar ook voor intern gebruik natuurlijk ideaal. Leuke foto’s van je afdeling of collega’s fleuren je bureau altijd op.

Bureauonderlegger

Was jarenlang niet weg te denken van een werkplek. Toch zie je de bureauonderleggers op steeds minder werkplekken. Zonde! Want het is echt een handig en multifunctioneel product. Een kalender, een notitieblok en een muismat in één. Waar vind je dat nou nog? Tijdens een telefoongesprek even snel een notitie maken? Dat kan. Een snelle blik op de kalender? Daarvoor heb je niet direct een kalender nodig. Een alles-in-één oplossing dus.

blue monday kantoor

Muismat

Er veranderen de laatste jaar veel dingen op de werkplek, maar één product blijft nog altijd onmisbaar: de muismat. Zonder muismat werkt je muis simpelweg niet optimaal. En om goed te kunnen werken is dat toch wel essentieel. Bedrukt met een bedrijfslogo of juist met een persoonlijke foto, het is een gemakkelijke manier om jouw werkplek persoonlijker te maken. Wist je trouwens dat wij ook muismatten van statische stickers hebben? De stickers werken niet met een lijmlaag, maar blijven statisch plakken. Handig om te herpositioneren als je wel eens van plek wisselt. Uiteraard vind je bij ons ook de ‘gewone’ muismat met een zachte onderkant.

De leukste herinneringen op je bureau

Foto’s blijven tegenwoordig vaak ergens op een apparaat staan of zweven in de cloud. Zonde! Een blik op een mooie foto kan jouw dag in één keer goedmaken. Er zijn 1.000 en één producten waar je foto’s op kunt laten drukken. Wij willen je een tip geven voor op jouw bureau. Kijk eens bij de toonbank displays. Deze zijn geschikt om zelfstandig te kunnen staan en zijn niet te groot. Er zijn verschillende soorten waar je uit kunt kiezen, dus je vindt er altijd iets dat jij mooi vindt.


Hopelijk hebben wij jou met deze tips een beetje door Blue Monday getrokken. En bedenk: het is ook maar een naam die aan een dag gegeven is. Wat ons betreft zorg je elke dag voor een fijne werkplek! En ons uitgebreide kantoordrukwerk helpt je daarbij.

Tags:

16-01-2023
 
 

Reacties