Alles wat je moet weten over spandoek materiaal

spandoek materiaal

Stel je bent van plan om een spandoek te bestellen. Welke materialen zijn er? En welke past het beste bij jou? In dit blog lees je alles over spandoek materiaal!

Lees verder

21-06-2022
 

Waar moet je op letten bij het wassen van bedrukte kleding?

tips voor bedrukte kleding wassen

Je hebt jouw eigen ontwerp op een kledingstuk laten printen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrukte kleding zo lang mogelijk mooi blijft? Hierbij is vooral het wassen belangrijk. Met de nodige zorg en aandacht geniet jij maximaal van de kleding. Hoe je dat het beste kunt doen? Dat leggen wij je graag uit in dit blog!

Lees verder

27-06-2022
 

Brochures: voorbeeld en waar moet je op letten?

voorbeelden van brochure

Het maken van een brochure klinkt als een tijdrovende en ingewikkelde klus. Natuurlijk moet je er even goed voor gaan zitten, maar moeilijk is het zeker niet! Wij snappen wel goed dat het soms prettig is om een aantal voorbeelden op een rijtje te hebben. Zo wordt het voor jou gemakkelijker om een keuze te maken voor jouw eigen ontwerp. Wij nemen je kort mee langs een aantal belangrijk onderwerpen!

Lees verder

22-06-2022
 

Alles wat je moet weten over het drukken van een spandoek

spandoek drukken

Ben je van plan om een spandoek te drukken? Bij Drukland.nl is er een ruim assortiment aan spandoeken die je in verschillende soorten en maten kunt bestellen. We leggen je uit wat voor stappen je moet nemen voor jouw eigen bedrukte spandoek. Lees je mee?

Lees verder

21-06-2022