De vlag mag uit!

vlaggen laten bedrukken

Vrolijk wapperend in de wind. Geen enkele dag kijk je er hetzelfde naar. Bedrukte vlaggen worden nog wel eens vergeten als het gaat om een marketingstrategie. Maar een vlag kan jouw bedrijf wel echt helpen om zo de naam meer onder de aandacht te brengen. Een ideale manier voor extra aandacht en naamsbekendheid. Daarom deelt Drukland deze keer inspiratie en informatie voor jouw perfecte bedrukte vlag. In dit blog lees je alles over dit veelzijdige product!

Lees verder

09-04-2021
 

De flyer is nog springlevend

Product van de maand: flyers

Hoe lees jij deze tekst? Dat zal ongetwijfeld via het scherm van je telefoon of laptop zijn. Dat is de tijd waarin wij leven: het digitale tijdperk. Maar sommige dingen veranderen eigenlijk niet. Het effect van het fysiek uitdelen van een flyer is daar één van. Je kunt digitaal flyeren wat je wilt, maar het zal nooit hetzelfde effect bereiken bij mensen als een flyer die ze fysiek ontvangen. Hoe zorg je nu voor een goede flyer? En waar moet je allemaal op letten? In dit blog nemen we jou mee in de wereld van de gedrukte flyers. Lees snel verder!

Lees verder

04-03-2021
 

Ga jij voor de perfecte kerstkaart?

Kerstkaarten

December: de maand van feestdagen, gezelligheid en natuurlijk kerstkaarten. In de 11 andere maanden van het jaar versturen we steeds minder kaarten, maar met Kerst worden er nog flink wat kaarten verstuurd! Op sommige dagen voor Kerst Natuurlijk kun je tegenwoordig in bijna iedere willekeurige winkel standaard kaarten kopen. Maar het is toch veel leuker om je eigen kerstkaarten te versturen? Wij geven je een paar tips om tot jouw perfecte kerstkaart te komen.

Lees verder

11-12-2020
 

Kerst met Drukland

Kerst met Drukland

Het loopt tegen het einde van het jaar. Weinig mensen zullen hebben voorspeld dat afgelopen jaar zo zou lopen. Maar ondanks alles wordt het wel weer ‘gewoon’ Kerst. De kans is groot dat het dit jaar net even anders gaat. Hoe precies, dat weten we nog niet. Maar Drukland helpt jou om er toch iets gezelligs en leuks van te maken. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier!

Lees verder

09-11-2020