Een eigen boek ontwerpen en drukken

boek drukken

Heb je altijd al de wens gehad om je eigen boek te laten drukken? Bij Drukland.nl kan het! Je stelt jouw eigen boek zelf samen. Maar hoe gaat het ontwerpen van een boek in zijn werk? In dit blog vertellen we je meer over wat er bij het vormgeven van een boek komt kijken.

Lees verder

21-09-2022
 

Huisstijl drukwerk: De basis voor jouw bedrijf!

huisstijl drukwerk

Visitekaartjes, notitieblokken, pennen en zelfs verzenddozen - dit zijn allemaal producten waar een eigen draai aan gegeven kan worden door middel van een eigen huisstijl. Wanneer potentiële en huidige klanten jouw huisstijl op verschillende producten zien, helpt dit bij het creëren van een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Dit ziet er niet alleen professioneel uit, maar wekt ook vertrouwen op. In deze blog bekijken we een aantal voordelen van drukwerk in huisstijl en waarom het de basis is voor jouw bedrijf!

Lees verder

08-09-2022
 

4 redenen waarom posters voor jouw marketing een goed idee zijn

marketing posters

Wanneer je over straat loopt, kun je er eigenlijk niet omheen. Overal waar je kijkt zie je ze hangen: posters! Je ziet de meest uiteenlopende boodschappen, ontwerpen en soorten posters. Niet zo heel gek dat posters nog altijd één van de meest populaire marketingmiddelen zijn. Maar waarom moet ook jij voor posters kiezen? Wij geven je vier goede redenen!

Lees verder

28-07-2022
 

Poster op papier vs. digitale poster

posters drukken

Een poster kun je op verschillende manieren inzetten. Dit begint al bij het maken van de poster zelf. Zo kun je er voor kiezen om de poster te drukken op papier. Een beproefde manier die al jarenlang wordt gebruikt. En met succes. Maar ook de digitale poster zijn erg populair, zeker op bepaalde plekken. Maar waar kun je uiteindelijke het beste voor kiezen? En welke past het beste bij jou?

Lees verder

28-07-2022