Poster afdrukken: 5 handige tips!

poster maken

Een poster afdrukken is eigenlijk een goed idee. Nog altijd onmisbaar bij veel marketingcampagnes en als promotiemiddel. Maar dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat jouw ontwerp goed is. Met de 5 tips uit dit blog weet jij precies waar je op moet letten bij het maken van jouw poster!

Lees verder

12-06-2024
 

Drukwerk met luxe afwerking

luxe afwerking drukwerk

Wil jij met jouw drukwerk nog meer opvallen? Dan is een luxe afwerking waar jij naar op zoek bent. Door een gedeelte van je ontwerp te laten afwerken met spot UV of foliedruk springt dit er extra uit. En welke delen dit zijn, dat bepaal je helemaal zelf. Wil je het logo van je onderneming laten opvallen? Een datum op een uitnodiging? Of wil je juist een slogan of andere tekst in de spotlights zetten? Het kan allemaal met het spot UV en de foliedruk van Drukland.nl!

Lees verder

20-02-2024
 

Hoeveel flyers moet ik bestellen?

hoeveel flyers

Flyers zijn voor veel marketingcampagnes nog altijd onmisbaar. Maar hoeveel flyers heb je nodig voor een geslaagde campagne en je doel te bereiken. Hier is geen kant-en-klaar antwoord op te geven. Het zal namelijk voor iedereen anders zijn. In dit blog geven we je een beeld van wat jij nodig hebt. Lees je mee?

Lees verder

23-01-2024
 

Vind jouw perfecte kalender met deze 4 tips

4 tips voor jouw kalender

Een kalender is het ideale product om jezelf te laten zien. En dat in maar liefst 12 verschillende maanden. Net als veel ander drukwerk, bestel je ook je kalender in verschillende soorten en maten. Wij leggen de verschillen uit en geven je tips zodat jij jouw perfecte kalender vindt. En wat maakt een goede kalender? Je leest het allemaal in dit blog!

Lees verder

28-12-2022