Wat zijn de regels van namaakgeld drukken?

Namaak geld drukken

Over het drukken van namaakgeld bestaat veel verwarring. Wat mag wel en wat mag niet? Gelukkig heeft de Europese Centrale Bank (ECB) enkele voorwaarden opgesteld voor het namaken van geld ter bescherming van de integriteit van de eurobiljetten als betaalmiddel. Op die manier kun je toch namaakgeld drukken zonder in de problemen te komen!


Lees verder

27-12-2019
 

Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!


Lees verder

07-12-2017
 

Top 10 leuke kerstkaarten

kerstkaarten

Nog even en het is Kerst. Tijd om de beste kerstkaarten te versturen! Bij Drukland.nl kan je met onze gratis ontwerptool heel makkelijk je eigen kerstkaart ontwerpen. Heb je al een ontwerp klaar? Dan kan je deze gewoon uploaden. Ideaal! Dit jaar hebben we een top 10 samengesteld met de leukste kerstkaarten. Ontdek in dit blog de trends van 2017!


Lees verder

28-11-2017
 

Wat is plano?

folders

In de wereld van de drukker een term die wel bekend is, maar voor jou misschien nog onbekend is: plano. Via een korte zoektocht op internet komen we via Wikipedia uit bij de volgende omschrijving: ongevouwen vellen drukpapier. Dat dekt wel aardig de lading. Ook wij hanteren deze term bij bijvoorbeeld het drukken van folders. Ontdek alle ins en outs over de term plano en wat dat precies betekent voor jou als je folders wilt bestellen.


Lees verder

26-10-2017