Beursstand ideeën: 5 tips voor geslaagde beurs

Hoe ontwerp je een vlag?

Je staat binnenkort op een beurs. Dé kans om jezelf te laten zien aan potentiële klanten! Heb je al nagedacht over het inrichten van de stand? Je kunt nog zoveel te vertellen hebben, maar de bezoekers moeten eerst bij jouw stand komen. Wij geven je 5 handige tips zodat jij goed voorbereid op de beurs staat.

Lees verder

20-08-2024
 

5 tips voor het maken van een vlag

Hoe ontwerp je een vlag?

Vlaggen: je ziet ze overal. Of het nu een muziekfestival, bij een beurs is of bij een bedrijfspand, vrolijk wapperen deze alleskunners met de wind mee. Wil jij ook een vlag laten drukken, maar weet je nog niet precies hoe of wat? Wij geven je alvast 5 tips die jou flink op weg helpen.

Lees verder

13-08-2024
 

Poster afdrukken: 5 handige tips!

poster maken

Een poster afdrukken is eigenlijk een goed idee. Nog altijd onmisbaar bij veel marketingcampagnes en als promotiemiddel. Maar dan moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat jouw ontwerp goed is. Met de 5 tips uit dit blog weet jij precies waar je op moet letten bij het maken van jouw poster!

Lees verder

12-06-2024
 

Drukwerk met luxe afwerking

luxe afwerking drukwerk

Wil jij met jouw drukwerk nog meer opvallen? Dan is een luxe afwerking waar jij naar op zoek bent. Door een gedeelte van je ontwerp te laten afwerken met spot UV of foliedruk springt dit er extra uit. En welke delen dit zijn, dat bepaal je helemaal zelf. Wil je het logo van je onderneming laten opvallen? Een datum op een uitnodiging? Of wil je juist een slogan of andere tekst in de spotlights zetten? Het kan allemaal met het spot UV en de foliedruk van Drukland.nl!

Lees verder

20-02-2024