Val op met jouw Vaderdag actie!

Vaderdag actie

Het is een terugkerende gebeurtenis in juni, een dag om alles uit de kast te halen om de vaders in het leven te vieren. We hebben het over Vaderdag! Een mooi moment om vader of ondernemer te zijn. Als ondernemer kan je namelijk met jouw producten en diensten misschien wel hét perfecte Vaderdag cadeau aanbieden. Het enige wat je nog nodig hebt is een idee en de promotie. Geen idee hoe je dat moet aanpakken? Lees dan het onderstaande blog ter inspiratie.

Lees verder

24-05-2023
 

Zo zorg je voor een werkende QR-code op je drukwerk

tips visitekaartjes

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, QR-codes. Ze worden de laatste jaren alleen maar populairder en zijn de ideale manier om jouw offline drukwerk te verbinden aan een digitale omgeving zoals bijvoorbeeld je website. Maar wat is een QR-code eigenlijk? Hoe werkt het en waar moet jij op letten bij het gebruiken van een QR-code op drukwerk? In dit blog vertellen wij je er alles over!

Lees verder

23-05-2023
 

Bierviltjes, wat kan je er nou écht mee?

Creatief met bierviltjes

Wanneer er bierviltje wordt gezegd, denkt men vaak (logischerwijze) aan bier en een café of kroeg. Maar een bierviltje hoeft niet meer enkel gebruikt te worden onder een biertje. Naast onderzetter kan het ook heel goed voor andere doeleinden worden ingezet. Zoals entertainment en (goedkope) marketing. Wat dat precies inhoudt en wat je moet weten over het ontwerpen van bierviltjes lees je allemaal in dit blog!

Lees verder

18-04-2023
 

Flyers laten drukken: hoe haal je het meeste uit jouw ontwerp?

flyers ontwerpen

Het is een communicatiemiddel die al met jaar en dag gebruikt wordt en nóg steeds een effectieve manier van reclame maken is. We hebben het over flyers! Ze zijn er in verschillende soorten en maten, natuurlijk met eigen bedrukking! Flyers kan je laten drukken bij Drukland.nl, helemaal naar jouw smaak. Voor een goede flyer zijn er wel een aantal punten die je in gedachten moet houden, wij behandelen ze hier, in dit blog!

Lees verder

21-03-2023