Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Met de feestdagen voor de deur is nu echt de tijd aangebroken om uit te pakken met de mooiste kerstdecoratie. Wij hebben een groot assortiment kerstartikelen die geschikt zijn voor je zaak of thuis. Ontdek in dit blog hoe jij je woonkamer of etalage omtovert tot een sfeervol wintertafereel!


Lees verder

07-12-2017
 

Top 10 leuke kerstkaarten

kerstkaarten

Nog even en het is Kerst. Tijd om de beste kerstkaarten te versturen! Bij Drukland.nl kan je met onze gratis ontwerptool heel makkelijk je eigen kerstkaart ontwerpen. Heb je al een ontwerp klaar? Dan kan je deze gewoon uploaden. Ideaal! Dit jaar hebben we een top 10 samengesteld met de leukste kerstkaarten. Ontdek in dit blog de trends van 2017!


Lees verder

28-11-2017
 

Wat is plano?

folders

Volgens Wikipedia is plano in de drukkerswereld de term die gebruikt wordt voor ongevouwen vellen drukpapier. Dat klopt. Ook wij hanteren deze term bij bijvoorbeeld het drukken van folders. Ontdek alle ins en outs over de term plano en wat dat precies betekent voor jou als je folders wilt bestellen.


Lees verder

26-10-2017
 

Wat kun je met foamboard?

foamboard

Scoren met je huisstijlpresentatie of tijdens die spannende pitch? Zet dan eens foam in. Het materiaal is superlicht en de mogelijkheden zijn eindeloos. Check snel dit blog en ontdek hoe jij de blits maakt!


Lees verder

10-10-2017