Dit is het verschil tussen een flyer en een folder

verschil flyer folder

Een flyer en een folder: er zijn ontzettend veel overeenkomsten, maar toch ook een paar belangrijke verschillen. Wij leggen deze twee populaire producten naast elkaar en vergelijken ze. Welke past het beste bij jou? Je weet het na het lezen van dit blog!

Lees verder

07-09-2023
 

Papiersoorten voor flyers

papiersoorten flyers

Je bent eruit: je wilt flyers laten drukken. Goed idee! Flyers zijn nog altijd ontzettend populair en effectief. Maar dan kijk je op de productpagina en zie je al die verschillende papiersoorten met allemaal grammages. Welke moet jij hebben? Wij zetten de opties voor je op een rijtje, zodat jij een beter beeld hebt en dus een betere keuze kunt maken.

Lees verder

07-09-2023
 

Fleur je ruimte op met fotobehang met eigen foto

soorten banners

Het laten afdrukken van foto’s is al jaren ongekend populair. Je kunt ervoor kiezen om je kantoor, vergaderruimte of woonkamer te decoreren met bijvoorbeeld een foto op aluminium. Maar er zijn nog zoveel mogelijkheden om je ruimtes gemakkelijk op te fleuren! Fotobehang is één van de vele opties. Wist je dat je bij Drukland.nl je eigen fotobehang kunt bestellen? In dit blog vertellen we onder andere alles over hoe je fotobehang kunt ontwerpen!


Lees verder

01-04-2022
 

Flesjes met een persoonlijke touch

Bieretiketten maken

Een eigen biertje brouwen, een speciaal soort frisdrank ontwikkelen of een ander product in een flesje maken. Wat je voor elk van deze producten wilt gebruiken is een mooi etiket! Bij Drukland kan je snel en gemakkelijk een bieretiket laten drukken in de mooiste kleuren. Wij geven je een aantal tips voor jouw bieretiket! Lees jij mee?

Lees verder

02-08-2023