Zo houd jij je menukaart langer mooi

tips menukaarten

Wat een visitekaartje is voor een ondernemer, is de menukaart voor een horecaonderneming. Ongemerkt laat een menukaart al heel wat zien over het restaurant, lunchroom of café waar je zit. Een oude, vieze en beschadigde kaart laten zien is dan ook niet echt een goed idee. Hoe houd je je menukaarten dan zo lang mogelijk mooi? Je leest het in dit blog!

Lees verder

11-10-2022
 

Tips voor het maken van een menukaart

tips menukaarten

Het lijkt zo vanzelfsprekend: de menukaart die in vrijwel iedere horecagelegenheid op tafel ligt. Een handig overzicht van alle gerechten en drankjes die je kunt bestellen. Toch is er over iedere menukaart nagedacht. Een menukaart moet kort en bondig zijn, met hierin duidelijk de verschillende keuzes. Wij geven je 4 handige tips die jou helpen met het maken van een goede menukaart!

Lees verder

10-10-2022
 

Een eigen boek ontwerpen en drukken

boek drukken

Heb je altijd al de wens gehad om je eigen boek te laten drukken? Bij Drukland.nl kan het! Je stelt jouw eigen boek zelf samen. Maar hoe gaat het ontwerpen van een boek in zijn werk? In dit blog vertellen we je meer over wat er bij het vormgeven van een boek komt kijken.

Lees verder

21-09-2022
 

Huisstijl drukwerk: De basis voor jouw bedrijf!

huisstijl drukwerk

Visitekaartjes, notitieblokken, pennen en zelfs verzenddozen - dit zijn allemaal producten waar een eigen draai aan gegeven kan worden door middel van een eigen huisstijl. Wanneer potentiële en huidige klanten jouw huisstijl op verschillende producten zien, helpt dit bij het creëren van een sterke identiteit voor jouw bedrijf. Dit ziet er niet alleen professioneel uit, maar wekt ook vertrouwen op. In deze blog bekijken we een aantal voordelen van drukwerk in huisstijl en waarom het de basis is voor jouw bedrijf!

Lees verder

08-09-2022