FD Gazellen Award voor Drukland.nl

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

Simian, het moederbedrijf van Drukland.nl, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

lees verder

22-10-2018
 

Drukland.nl produceert 1 jaar drukwerk in Nederland

1 jaar eigen productie voor Drukland.nl

De drukwerksite Drukland.nl produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk in het Groningse Westerbroek. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.


lees verder

04-10-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Drukland.nl

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Drukland.nl, Reclameland en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek.


lees verder

12-05-2016
 

Nieuwe huisstijl en website voor online drukkerij Drukland.nl

Nieuwse site Drukland.nl

De tweede drukkerij van Nederland, Drukland.nl, heeft aan de hand van input van haar klanten een nieuwe website ontwikkeld. De online drukkerij heeft alle klanten gevraagd wat volgens hen beter kan. Uit het onderzoek blijkt dat klanten graag een scherpe prijs, snellere levering en goede kwaliteit zien. Drukland.nl heeft deze suggesties meegenomen in de nieuwe site. Daarnaast is de online drukkerij haar klanten tegemoet gekomen door de verzending naar Nederland en België volledig gratis te maken. De drukwerksite is hiermee verbeterd, de navigatie overzichtelijker en het bestelproces klantvriendelijker.

lees verder

08-03-2016