Drukkerij Drukland.nl breidt fors uit

Drukland.nl breidt fors uit

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

Simian, het moederbedrijf van Drukland.nl, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Drukland.nl produceert 1 jaar drukwerk in Nederland

1 jaar eigen productie voor Drukland.nl

De drukwerksite Drukland.nl produceert al 1 jaar lang volledig zelf het drukwerk in het Groningse Westerbroek. Een groot verschil met een jaar geleden toen Grafenia uit Engeland al het drukwerk voor de klanten nog inkocht. Sinds oktober 2015 is de drukwerksite onderdeel van Simian B.V.


Lees verder

04-10-2016
 

Nieuwe naam én nieuw pand voor Reclameland B.V.

Nieuw pand voor Drukland.nl

Vanaf vandaag gaat Reclameland B.V. verder onder de naam Simian B.V. De term Simian wordt gebruikt voor primaten (apen) die gekenmerkt worden door de mogelijkheid om zich snel en gemakkelijk aan te passen naar veranderende omstandigheden. De bekende drukwerksites Drukland.nl, Reclameland en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V., maar blijven als afzonderlijke merken bestaan. Omdat de drie drukwerksites al het drukwerk zelf produceren en het aantal klanten en bestellingen blijft toenemen, is Simian B.V. vanaf vandaag verhuisd naar een drie keer zo groot pand van maar liefst 7.000 m2 in het Groningse Westerbroek.


Lees verder

12-05-2016