Wat kun je allemaal met infodisplays?

infodisplays

Meer attentiewaarde voor je aanbieding of bijvoorbeeld looproute in je winkel? Dan is een infodisplay super handig! Bij ons bestel je ze in A3- of A4-formaat en met of zonder poster. Dat wordt opvallen! Benieuwd naar handige voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!


Lees verder

23-01-2017
 

Wat kun je allemaal met een presentatiewand?

beurswand

Opvallen tijdens een beurs doe je natuurlijk met een presentatiewand. De meeste presentatiewanden zijn meer dan 2 meter breed en hoog. Daar kan dus niemand omheen. Kortom, dat wordt opvallen! Benieuwd naar leuke voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!


Lees verder

18-01-2017
 

Wat kun je allemaal met banners?

rollup-banners

Nog even en het beursseizoen is weer geopend. Tijdens een beurs kan een banner natuurlijk niet ontbreken, want ze zijn ideaal om je aanbieding(en) te promoten. Maar niet alleen tijdens beurzen worden rollup banners ingezet. Benieuwd waar je banners nog meer voor kunt gebruiken of wil je gewoon meer weten over onze banners? Check dan snel dit blog!


Lees verder

11-01-2017
 

Wat kun je allemaal met bureau onderleggers?

bureau-onderleggers

Bureau onderleggers zijn erg handig om notities te maken als je even geen notitieblok bij de hand hebt. Maar ook als relatiegeschenk doen ze het goed. In combinatie met je huisstijl maak je namelijk een krachtige reclamedrager. Weten waar bureau onderleggers allemaal voor worden gebruikt? Je leest 't in dit blog!


Lees verder

15-12-2016