Kubusblokken

Wat zijn kubusblokken?

Augustus is bij ons de maand van het kleine drukwerk. Hieronder vallen ook onze kubusblokken. Ontdek snel wat kubusblokken zijn en waarom ze niet mogen ontbreken op elk kantoor en de beurs!

Wat zijn kubusblokken?

Kubusblokken worden veel gebruikt en vaak door verschillende mensen gezien. Als je een kubusblok dan ook nog eens bedrukt met je logo of reclameslogan, zijn het zeer sterke reclamedragers. Je hebt bij ons de keuze uit een zwart-wit, full colour of PMS bedrukking. Onze kubusblokken hebben altijd het standaard formaat van 10 x 10 cm en je kunt kiezen uit een hoogte van 5 of 10 cm. Bij een hoogte van 5 cm heeft de kubusblok ongeveer 425 vellen en bij 10 cm ongeveer 850 vellen. De keuze is aan jou!

Wat kun je allemaal met kubusblokken?

Een kubusblok is natuurlijk ontzettend handig voor de ontvanger. Deze kan er eenvoudig aantekeningen op schrijven of gebruiken als to-do-list. Een kubusblok is dus een ontzettend leuk weggevertje. Het kan ook je merk versterken als je de kubusblok voorziet van je huisstijl. Zo kun je een kubusblok meegeven aan relaties of prospects die je ontmoet op bijvoorbeeld een beurs.

Wat is het verschil tussen een memoblok en een kubusblok?

Kubusblokken hebben veel weg van een notitieblok, maar dit is toch een ander soort drukwerk. Beide blokken hebben een lijmbinding, maar onze notitieblokken leveren we in uiteenlopende formaten en kunnen we daarnaast ook voorzien van een spiraalbinding. Daarnaast bevatten notitieblokken vaak lijntjes om netjes te schrijven en zijn kubusblokken blanco. Ook memoblokken kun je bij ons bestellen. Deze hebben qua formaat veel weg van een kubusblok, maar een post-it heeft natuurlijk de welbekende plakrand waarmee je de aantekeningen eenvoudig ophangt.

Wil je meer weten over notitieblokken? Ontdek in een vorige blog hoe je je eigen notitieblok helemaal zelf kunt vormgeven.


Wat zijn kubusblokken

Tags: drukwerk, kubusblokken, memoblokken, notitieblokken

21-08-2017
 
 

Reacties