Wat kun je allemaal met kerstkaarten?

kerstkaarten

De decembermaand is aangebroken, gezellig! Nog even wachten tot de Sint het land verlaat en dan mag je los met het versturen van kerstkaarten. Weten wat je allemaal kunt met kerstkaarten? Je vindt 't in dit blog!


Lees verder

28-11-2016
 

Wat kun je allemaal met placemats?

placemats

Nog even en de heerlijkste gerichten staan weer op tafel. We hebben het natuurlijk over het kerstdiner. Uiteraard is iedereen mooi gekleed en is de tafel voorzien van het mooiste servies. Bij een mooie kersttafelschikking kunnen placemats eigenlijk niet ontbreken. Benieuwd naar leuke voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!


Lees verder

24-11-2016
 

Wat kun je allemaal met een canvas?

canvas

Een canvas is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. De toepassingsmogelijkheden zijn namelijk indrukwekkend. Van kunst op linnen aan de muur in restaurants tot een mooie kinderfoto op grootformaat canvas in de slaapkamer. Weten wat je allemaal kunt met een canvas? Je leest 't in dit blog!


Lees verder

17-11-2016
 

Wat kun je allemaal met menukaarten?

menukaarten

Nog even en je zit achter een heerlijk kerstdiner. Je favoriete gerecht haal je natuurlijk van een menukaart. Het is ontzettend leuk om je eigen kerstmenu samen te stellen en te ontwerpen. Op zoek naar leuke ideeën? Je vindt ze in ons blog!


Lees verder

09-11-2016