naambordjes

Wat zijn naambordjes?

Oktober is bij ons de maand van de presentatie. Als je jouw bedrijf, kantoor of vereniging een professionele uitstraling wil geven kan dat heel eenvoudig met naambordjes. Je leest er alles over in dit blog!

Wat zijn naambordjes?

Naambordjes zijn, zoals de naam al zegt, erg geschikt om je (bedrijfs)naam op te laten drukken. Omdat we de naambordjes maken van dibond, kunnen ze prima in weer en wind buiten gebruikt worden. Het voordeel aan onze naambordjes is dat je ze in je eigen formaat of contour kunt bestellen. Daarnaast drukken we altijd direct op de plaat door middel van onze UV flatbed printer wat zorgt voor het beste resultaat.

Welk materiaal naambordjes kies ik?

Wij bieden 2 materiaalsoorten naambordjes aan, namelijk wit dibond en dibond brushed aluminium. Dibond is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en hebben we in 3 mm en 6 mm dikte. Het bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Wit dibond heeft een witte matte afwerking waarop geprint wordt. Bij dibond brushed aluminium is de toplaag gemaakt van geborsteld aluminium. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. De achterzijde van dit materiaal is wit.

Welk laminaat kies ik voor mijn naambordje?

Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen. Ons basic laminaat is van monomeer kwaliteit. Elk laminaat heeft na verloop van tijd de neiging te krimpen. Bij monomeer laminaat is de krimp groter en sneller dan bij ons premium polymeer laminaat. Bij polymeer laminaat treedt er namelijk beduidend minder en langzamer krimp op. Aan jou de keuze!

Weten wat je allemaal nog meer met dibond kunt doen? Check dit blog!


Naambordjes

Tags: drukwerk, naambordjes, dibond

02-10-2017
 
 

Reacties