Kubusblokken

Wat zet je op je afsprakenkaartje?

September is bij ons de maand van kantoorartikelen. Een superhandig kantoorartikel zijn onze afsprakenkaartjes. Ontdek snel wat je allemaal op deze handige kaartjes kunt zetten.

Wat zijn afsprakenkaartjes?

Afsprakenkaartjes zijn handige kaartjes die je vanwege het compacte formaat eenvoudig meeneemt in je portemonnee of smartphonehoesje. Deze kaartjes worden, zoals de naam al zegt, vaak gebruikt voor het noteren van afspraken. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende oplagen en full colour en PMS bedrukking. We leveren de kaartjes in het standaard formaat, 5,5 x 8,5 cm, maar je kiest ook heel eenvoudig je eigen formaat. Daarnaast bieden we voor de kaartjes 7 papiersoorten aan die allen goed beschrijfbaar zijn. De keuze is aan jou!

Wat kun je allemaal met afsprakenkaartjes?

Afsprakenkaartjes worden natuurlijk vooral gebruikt voor het vastleggen van afspraken. Vanwege het kleine formaat neem je ze eenvoudig mee en bieden ze voldoende ruimte voor het noteren van afspraken. Omdat het kaartje twee zijden heeft, kun je de ene zijde gebruiken om wat extra's te vertellen over bijvoorbeeld jouw onderneming. Zo kun je het kaartje ook inzetten als stevig marketinginstrument en gebruiken als klanten-, stempel- of spaarkaart.

Vouw aan de lange of korte zijde

Afsprakenkaartjes kun je ook met vouw bestellen. Hierdoor krijg je als het ware een 'klapkaartje' en dus vier zijden voor tekst en afbeeldingen. Ideaal! Je kiest zelf of je de vouw aan de lange zijde, staand 4-zijdig, of korte zijde, dwars 4-zijdig, wilt. Als je kiest voor een kaartje met vouw creëer je extra ruimte. Als je een staand afsprakenkaartje hebt, heeft het opengevouwen een formaat van 11, x 8,5 cm. Een afsprakenkaartje met de vouw aan de korte zijde heeft opengevouwen een formaat van 17,2 x 5,5 cm. Waar ga jij voor?

Wil je meer weten over soortgelijke kaartjes? Ontdek in een vorige blog wat je allemaal met visitekaartjes kunt!


Verschillende vouwwijzes afsprakenkaartjes

Tags: drukwerk, afspraakkaartjes,visitekaartjes

04-09-2017
 
 

Reacties