Sinterklaas 2020-stijl

sinterklaas

Pakjesavond: een spannende avond voor veel kinderen. Maar ook voor veel volwassenen een gezellige avond. Met of zonder kinderen. Vrienden of familie die samenkomen, een gezellige avond en cadeaus om het af te maken. Dit jaar zal het alleen net iets anders gaan dan anders. Maar wie zegt dat je het alsnog niet gezellig kunt maken? Wij geven je alvast drie suggesties voor een geslaagde avond.

Lees verder

16-11-2020
 

Versturen met een gerust hart

canvas

Online iets bestellen, bijna iedereen doet het. Niet alleen bij de grote bedrijven, maar ook steeds meer bij kleinere ondernemers. Het aantal verstuurde pakketjes blijft nog steeds groeien. In plaats van een verzenddoos kun je ook kiezen voor een luchtkussenenvelop. Hieronder vind je drie redenen waarom dit een goed idee is.

Lees verder

10-11-2020
 

Kerst met Drukland

Kerst met Drukland

Het loopt tegen het einde van het jaar. Weinig mensen zullen hebben voorspeld dat afgelopen jaar zo zou lopen. Maar ondanks alles wordt het wel weer ‘gewoon’ Kerst. De kans is groot dat het dit jaar net even anders gaat. Hoe precies, dat weten we nog niet. Maar Drukland helpt jou om er toch iets gezelligs en leuks van te maken. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier!

Lees verder

09-11-2020
 

Zo haal je de vakantie in huis

canvas

Dat was ‘m weer: de zomerperiode van dit jaar. Nog een paar laatste stuiptrekkingen en dan is het toch echt voorbij. Heb jij genoten van de vakantie? Ondanks sommige beperkingen was er gelukkig alsnog genoeg om van te genieten. Wil jij weer terug naar de vakantieperiode en nagenieten van je vakantie? Dat kan met Drukland.nl. Herbeleef de mooiste momenten en waan je weer even op die ene plek.

Lees verder

17-09-2020