Wat zijn de regels van namaakgeld drukken?

Namaak geld drukken

Geld drukken, dat kan natuurlijk niet zomaar. Maar wat als je wel geld wilt gebruiken dat lijkt op echt geld, maar het niet is. Je kunt zelf geld (laten) drukken, rekening houdend met een aantal voorwaarden. De Europese Centrale Bank (de ECB) heeft deze voorwaarden opgesteld waar het namaakgeld aan moet voldoen. Dit om te zorgen dat echt en nepgeld goed te onderscheiden is. Houd je je aan die voorwaarden? Dan kun je zonder problemen jouw eigen ‘geld’ drukken!


Lees verder

27-12-2019
 

Drukkerij Drukland.nl breidt fors uit

Drukland.nl breidt fors uit

We hebben 25.000 m2 grond aangekocht naast het huidige pand. Dit betekent dat we straks al het drukwerk produceren in een drie keer zo groot pand als nu. Dankzij deze uitbreiding kunnen we de gewenste extra ruimte voor nieuwe machines realiseren en het productassortiment uitbreiden.

Lees verder

03-06-2019
 

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

FD Gazellen Award voor Drukland.nl

Simian, het moederbedrijf van Drukland.nl, is winnaar van de FD Gazellen 2018. Hiermee behoort de online drukkerij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees verder

22-10-2018
 

Wat is het verschil tussen spatwaterdicht en 100% waterdicht?

stoepborden

Stoepborden: iedereen kent ze wel. Het zijn de ideale blikvangers om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Zij kunnen immers - letterlijk en figuurlijk - niet om jouw stoepbord heen. Bij Drukland heb je de keuze uit drie verschillende soorten. De twee ‘echte’ stoepborden zijn 100% waterdicht. Het klapbord is spatwaterdicht. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen 100% waterdicht en spatwaterdicht?


Lees verder

09-11-2017