Compliment cards gebruiken

5 manieren om een with compliments card in te zetten

Een compliment, hoe klein deze ook mag zijn, is een groots gebaar. With compliment cards, - of in het Nederlands bedankkaartjes - zijn een makkelijke manier om jouw klanten een blijk van waardering te geven.

Wat is een with compliment card?

Een with compliments card is een kaart die je als extra service met een pakketje of zending meestuurt. Via dit kaartje laat je blijken dat je je relaties en klanten waardeert. Het is een eenvoudige manier om iets persoonlijks aan de zending mee te geven. Schrijf je zelf een persoonlijke boodschap achterop de kaart? Dan zorg je al helemaal voor dat extra speciale gevoel bij de ontvanger. Bij Drukland.nl heb je de keuze uit verschillende opties in formaten, papiersoorten en afwerkingen. Zo maak je eenvoudig een with compliments card die bij jou past.

Waarvoor zet je een with compliment card in?

Een with compliments card kan je op verschillende manieren gebruiken. In dit blog leggen wij vijf verschillende situaties uit waarin je een bedankkaart kunt gebruiken.

1. Ter informatie

Verwacht jouw klant het pakket niet direct? Of is er extra informatie of toelichting nodig voor de inhoud? Dan is een with compliments card met aanvullende informatie een uitkomst. Een leuke en handige manier om aan te geven wat er moet gebeuren of wat er verwacht wordt bij de inhoud van de zending. Meteen helder voor de ontvanger. Dit alles op een gepersonaliseerde kaart met jouw eigen ontwerp.

2. Ter goedkeuring

Stuur je iets door of geef je een pakket af dat door iemand gecontroleerd moet worden? Dit kan intern (een collega) zijn, maar net zo goed iemand buiten het bedrijf. Met with compliments cards kun je een ‘ter goedkeuring’ boodschap achterlaten. Zo weet degene die jouw pakket ontvangt dat jij op een reactie wacht. Duidelijk wat er moet gebeuren en jij kunt snel een reactie verwachten. Ideaal!

3. Volgens afspraak

Heb je voorafgaand aan de zending contact gehad met de ontvanger? Of iets specifieks afgesproken? Dan is het handig om een with compliments card toe te voegen met daarin een bevestiging van wat er is afgesproken. Zo is het voor de ontvanger direct duidelijk waar het over gaat en voorkom je onduidelijkheden. Ook is deze manier zeer geschikt om te gebruiken als afsprakenkaart.

4. Bij een brief

Wil jij een (zakelijke) brief net even wat persoonlijker maken? Met een with compliments card geef je de brief snel en eenvoudig een extra persoonlijke noot. Op deze manier wordt de brief waarschijnlijk ook sneller en beter gelezen. Is jouw brief al een antwoord? Ook dan is een with compliments card een goede toevoeging.

5. Graag retour

Voeg een handgeschreven persoonlijke boodschap toe aan de zending, dit doet het altijd goed. Het maakt de poststukken menselijker. Hierdoor is de kans dat ontvangers positief reageren op jouw bericht een stuk groter. Handig als je bijvoorbeeld enquêtes rondstuurt. Of andere documenten die je retour wilt ontvangen. Door een positieve ervaring zijn mensen sneller geneigd om meer moeite te doen en de documenten retour te sturen.


Zo zie je maar: met een with compliments kaart kun je echt alle kanten op. Multi inzetbaar en dus onmisbaar voor jouw bedrijf. Waar ga jij de kaarten voor gebruiken? Op de productpagina stel je eenvoudig jouw bedankkaart samen, inclusief je eigen ontwerp!


Compliment cards ontvangen

Tags: compliment cards, klein drukwerk

07-08-2017
 
 

Reacties