header

Talloze mogelijkheden met dibond

Dibond is een licht soort plaatmateriaal en prima geschikt voor bijvoorbeeld buitenreclame. De mogelijkheden met dibond zijn dan ook eindeloos. Ontdek ‘t zelf!

dibond op deuren

Voor de creabea's

Dibond kun je voor veel toepassingen gebruiken. Dat komt onder meer omdat het in elk formaat en elke contour bedrukt kan worden. Hierdoor kun je dibond gebruiken om bijvoorbeeld aan de muur, het plafond of op een raam te bevestigen. De toepassingen zijn echt eindeloos. Ideaal dus voor deuren met de welbekende bordjes ‘duwen’ of ‘trekken’, maar ook als je creatief bent en een een gave opdruk wilt voor de achterwand van je fornuis bijvoorbeeld. Alles is mogelijk!

dibond op keuken

Wit versus aluminium dibond

Wij hebben 2 soorten dibond. Zo hebben we dit plaatmateriaal met een witte laag en met een aluminium laag waarop geprint wordt. Bij deze laatstgenoemde is de toplaag gemaakt van geborsteld aluminum. Dit staat ook wel bekend als RVS afwerking. Handig om te weten is dat witte gedeelten in je ontwerp transparant zijn in het eindresultaat. Een witte print wordt dus als het ware aluminiumkleur. Dat je ‘t even weet :)

wit vs aluminium

Met dibond kun je dus best veel kanten op. Wil je meer weten over onze aluminium? Lees dan hier wat je er allemaal mee kunt!

Tags: dibond, plaatmateriaal, buitenreclame

27-03-2017
 
 

Reacties