Wat kun je allemaal met stoepborden?

stoepborden

In drukke winkelstraten kun je er bijna niet omheen: stoepborden. Stoepborden zijn ideale blikvangers om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Je kunt stoepborden zowel met als zonder poster bestellen. De posters klik je eenvoudig achter de plastic cover, waardoor je poster door weer en wind mooi én leesbaar blijft. Weten wat je allemaal met stoepborden kunt? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

13-07-2016
 

Wat kun je allemaal met startnummers?

startnummers

Heb je binnenkort een hardloopwedstrijd of organiseer je zelf een loop? Dan hebben de deelnemers natuurlijk een startnummer nodig. De startnummers worden altijd gedrukt op speciaal scheurvast materiaal, zodat het wel tegen een stootje kan. Wil je weten hoe je een startnummer het best kunt bevestigen en wat er allemaal op hoort te staan? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

13-07-2016
 

Wat kun je allemaal met aluminium?

aluminium

Heb je een mooie foto en wil je weleens iets anders dan een canvasdoek? Je kunt je foto ook op aluminium laten printen! Dit is een bijzondere manier om je foto eens extra in de picture te zetten. Zo kun je kiezen voor wit of brushed aluminim. De witte variant heeft een witte toplaag en de brushed versie heeft een aluminium bovenzijde. Op zoek naar wat je allemaal kunt met aluminium? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

06-07-2016
 

Wat kun je allemaal met deurhangers?

deurhangers

Met deurhangers kun je je boodschap op een originele manier onder de aandacht brengen. Het leuke hieraan is namelijk dat je deze 'flyer' overal aan op kunt hangen. Wat dacht je van een autospiegel, een fietsstuur, een kapstok... Alles is mogelijk! Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

Lees verder

30-06-2016