visitekaartje

Wat kun je allemaal met visitekaartjes?

Als ondernemer kun je niet zonder: visitekaartjes. Ze zijn ideaal om je contactgegevens achter te laten bij een potentiële klant. De kaartjes worden dan ook voornamelijk ingezet om te netwerken. Weten wat je allemaal nog meer kunt met visitekaartjes? Je vindt 't in dit blog!

balie

Uitdelen maar

Een goede plek om visitekaartjes achter te laten is in openbare ruimtes. Denk aan wachtkamers, maar ook toonbanken doen het goed. Want hoe vaak moet je zelf niet wachten achter een balie? Een uitgelezen moment dus om je visitekaartjes te presenteren. Daarnaast zorgt zo'n plek als een toonbank er ook voor dat je snel je visitekaartjes uitdeelt. Je attendeert de persoon tegenover je namelijk al snel op het meenemen van je visitekaartje.

hand

Meerdere doeleinden

Visitekaartjes worden meestal besteld als ongevouwen kaartje, maar je kunt visitekaartjes ook als gevouwen kaartje bestellen. Zo heb je net wat meer ruimte voor tekst en afbeeldingen. Als je dit kaartje gebruikt als visitekaartje is het leuk om bijvoorbeeld een goede foto of inspirerende quote te plaatsen. Maar je kunt je visitekaartje ook anders gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een afsprakenkaartje. Je kaartje heeft dan een mooi compact formaat, zodat de ontvanger je kaartje altijd makkelijk kan opbergen. Ook dan geldt dus: uitdelen maar!

zakelijk

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met notitieblokken kunt doen. Veel plezier!

Tags: visitekaartjes

29-09-2016
 
 

Reacties