Wat kun je allemaal met canvas?

canvas

Bijna iedereen heeft er wel eentje in huis hangen: een canvas. Het drukken en bestellen van canvasdoeken is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Logisch ook, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan kunst op linnen aan de muur van je kantoor tot een mooie vakantiefoto op canvas in de babykamer. Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

Lees verder

23-06-2016
 

Wat kun je allemaal met posters?

posters

Posters. Als je om je heen kijkt, kom je ze vrijwel overal tegen. Is het niet buiten, dan zie je ze wel binnen bij je op kantoor of in de slaapkamers van je kinderen. Logisch ook, want je kunt posters in allerlei maten bestellen. Bovendien kun je ze overal voor gebruiken. Omdat je zelf het papiersooort kunt kiezen, kun je ook posters voor buiten bestellen. Ideaal dus! In dit blog behandelen we enkele bekende voorbeelden van posters die jij vast al vaak voorbij hebt zien komen. Lezen maar!

Lees verder

15-06-2016
 

Wat kun je allemaal met ronde stickers?

ronde stickers

Stickers plakken is korting pakken. Het is een slogan die je vaak ziet en hoort in commercials, maar ook als je bijvoorbeeld lekker aan het winkelen bent. Ronde stickers zijn dan ook erg gewild bij de winkelier. De detailhandel gebruikt ronde stickers vaak voor actieperiodes. Zo vind je de stickers vaak terug in de supermarkt met bijvoorbeeld een kortingspercentage erop gedrukt. Kledingwinkels gebruiken in de sale ook nog wel eens verschillende kleuren stickers zonder bedrukking. Een groene sticker betekent dan bijvoorbeeld 20% korting en rood staat voor 50%. Dat wordt zoeken naar de rode kleur ;-)

Lees verder

08-06-2016
 

Wat kun je allemaal met dibond?

dibond

Bedrukt dibond kom je vaak buiten tegen. Zo worden dibond borden vaak gebruikt als gevelborden en als presentatiemateriaal voor op beurzen en evenementen. Logisch ook, want je kunt dibond in allerlei maten bestellen. Maar ook als je je logo op dibond wilt laten bedrukken en je logo heeft een bepaalde vorm dan is dit ook mogelijk. Ideaal dus! In dit blog behandelen we enkele bekende voorbeelden van dibond borden die jij vast al vaak voorbij hebt zien komen!

Lees verder

03-06-2016