Wat kun je allemaal met presentatiemappen?

presentatiemappen

Heb jij een eigen bedrijf en kom je vaak persoonlijk met klanten in contact? Dan beschik je vast ook over je eigen presentatiemappen. Omslagen zijn namelijk ideaal om leaflets in te steken of bijvoorbeeld contracten en offertes. Hoe je kunt uitpakken met presentatiemappen? Je leest het in dit blog!

Lees verder

11-08-2016
 

Wat kun je allemaal met boekenleggers?

boekenleggers

Ben jij een echte boekenwurm en verslind je met gemak enkele boeken per maand? Dan heb je vast ook een boekenlegger op je nachtkastje liggen. Want hoe makkelijk is het om de volgende dag je boek open te slaan op de plek waar je was gebleven? Zeker weten dat je niet meer hoeft te zoeken én je hoeft je boek niet van een lelijk ezelsoor te voorzien. Wil je zelf een boekenlegger drukken? In dit blog vind je inspiratie!

Lees verder

05-08-2016
 

Wat kun je allemaal met tickets?

tickets

Ga je naar een festival, de film of lekker op vakantie? Dan kom je pas binnen als je een ticket laat zien! Hoewel polsbandjes tegenwoordig enorm populair zijn, wordt er vaak nog voor een ticket gekozen. Ze zijn namelijk gemakkelijk te scannen bij de toegangscontrole en leuk als uitnodiging voor je evenement of feest. Op zoek naar bekende voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

Lees verder

29-07-2016
 

Wat kun je allemaal met briefpapier?

briefpapier

Als ondernemer kun je niet zonder: briefpapier. Want een factuur, offerte of overeenkomst is zo verstuurd! Met je eigen briefpapier straal je professionaliteit uit naar je klanten en relaties. Bovendien weet de afzender meteen van wie de brief afkomstig is. Weten wat je allemaal kunt met briefpapier? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

13-07-2016