tabbladen

Wat kun je allemaal met tabbladen?

Ken je dat? Je hebt een multomap vol met belangrijke papieren, maar je bent totaal het overzicht kwijt. Tabbladen bieden dan een goede uitkomst. Je kunt deze natuurlijk in de kantoorwinkel kopen, maar het is nog leuker als je deze zelf ontwerpt. Op zoek naar handige ontwerpen? Je vindt 't in dit blog!alfabet

Ordenen maar

Voordat je begint met het ontwerpen van je tabbladen is het handig om even na te gaan waarvoor je de tabbladen wilt gaan gebruiken en op welke wijze je je papieren wilt ordenen. Kun je je papieren bijvoorbeeld eenvoudig ordenen op naam, dan kun je ervoor kiezen om tabbladen te ontwerpen op alfabetische volgorde. Zeker weten dat je straks je documenten snel kunt vinden.

facturen

Weg met chaos

Kun je met je documenten op thema werken? Dan kun je ervoor kiezen om met kleuren te werken. Elk thema heeft dan een bepaalde kleur. Voordeel is natuurlijk dat je op het tabblad zelf nog met teksten en afbeeldingen kunt werken. Alles wat het ordenen voor jou makkelijker en overzichtelijker maakt, kun je toevoegen. Weg met die chaos! :)

voorkom-chaos

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met folders kunt doen. Veel plezier!

Tags: tabbladen

20-10-2016
 
 

Reacties