folders

Wat kun je allemaal met folders?

Een folder is een gevouwen flyer. Hierdoor heb je sowieso al vier zijdes voor tekst en afbeeldingen. Ideaal! Genoeg ruimte dus voor je productassortiment of goede beursaanbieding. Weten wat je nog meer kunt met folders? Je leest 't in dit blog! informatie

Kennismaken

Folders worden vooral gebruikt om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf en/of diensten. Het is een eenvoudige manier om mensen te informeren, overtuigen of amuseren! Veel bedrijven hebben dus standaard een aantal exemplaren in de kast liggen om uit te delen. Het fijne aan folders is dat je ze in verschillende formaten kunt bestellen. Van een handig A5 formaat tot bijvoorbeeld een A4 wat je bijvoorbeeld vaak ziet bij productcatalogi.

stand

Vouwwijzen

Naast het formaat folder, kun je kiezen uit diverse vouwwijzen. Ook hier kun je enorm mee uitpakken. De meeste folders hebben een staande vouw. De folders die je vaak in wachtkamers van bijvoorbeeld ziekenhuizen ziet, hebben meestal een zigzagvouw. Bioscopen kiezen nog weleens voor een kruisslag. Als je de folder dan helemaal uitvouwt, zie je bijvoorbeeld het filmprogramma van die maand of een mooie afbeelding van een goede film die op dat moment draait. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

wikkelvouw

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met flyers kunt doen. Veel plezier!

Tags: folders

13-10-2016
 
 

Reacties