Wat kun je allemaal met folders?

folders

Een folder is een gevouwen flyer. Hierdoor heb je sowieso al vier zijdes voor tekst en afbeeldingen. Ideaal! Genoeg ruimte dus voor je productassortiment of goede beursaanbieding. Weten wat je nog meer kunt met folders? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

13-10-2016
 

Wat kun je allemaal met flyers?

flyers

Sta je binnenkort op een beurs of wil je graag je productaanbod of dienstverlening onder de aandacht brengen? Dan is het altijd handig om flyers in huis te hebben! Een flyer is meestal een A5'je en enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Omdat het een klein handig blaadje is, zijn flyers ideaal om snel te verspreiden. Weten wat je allemaal kunt met flyers? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

06-10-2016
 

Wat kun je allemaal met visitekaartjes?

notitieblokken

Als ondernemer kun je niet zonder: visitekaartjes. Ze zijn ideaal om je contactgegevens achter te laten bij een potentiële klant. De kaartjes worden dan ook voornamelijk ingezet om te netwerken. Weten wat je allemaal nog meer kunt met visitekaartjes? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

14-09-2016
 

Wat kun je allemaal met notitieblokken?

notitieblokken

Notitieblokken zijn enorm handig om je notities in op te schrijven. Je hebt er dan ook ongetwijfeld een paar in je huis en je kantoor liggen. Alleen al om even een kleine notitie of een tekeningetje te maken tijdens een saai overleg. Weten waar notitieblokken allemaal voor worden gebruikt? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

13-09-2016