brochures

Wat kun je allemaal met brochures?

Je ziet ze vaak liggen bij reisbureaus, op beurzen of in kantoorwinkels. We hebben het natuurlijk over brochures. Brochures zijn ideaal om je klanten bijvoorbeeld van extra informatie te voorzien. Maar hoe maak je een pakkende brochure? En hoe val je op? Check 't in dit blog!

bladeren

Bladeren maar

De meeste brochures hebben minimaal 8 pagina's. Het is dus best een boekwerk dat je in je handen hebt. Je kunt je brochures laten nieten, maar je kunt ook kiezen voor een spiraal- of lijmbinding. Hoe dan ook, ze zitten altijd goed stevig in elkaar zodat je er lekker in kunt bladeren. En het formaat? De meeste magazines hebben een A4 formaat. Hierdoor is er veel ruimte voor tekst én afbeeldingen. Ideaal!

clubblad

Knallen met de cover

Wil jij op de beurs of in de winkel opvallen met jouw brochure? Dan is het belangrijk dat je cover knalt, want dit is het eerste wat mensen zien. Zorg dus voor een gave afbeelding of aantrekkelijke quote die uitnodigt om het magazine te lezen. Vooral de roddelbladen zijn hier goed in met spannende onthullingen over de sterren. Veel succes!

ansichtkaarten

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met tabbladen kunt doen. Veel plezier!

Tags: brochures

03-11-2016
 
 

Reacties