ansichtkaarten

Wat kun je allemaal met ansichtkaarten?

Ansichtkaarten verstuur je meestal naar het thuisfront als je op vakantie bent. Maar je kunt natuurlijk ook zomaar eens een kaartje sturen. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van je moeder, je nicht die gaat samenwonen of de adreswijziging van je eigen bedrijf. Weten wat je allemaal kunt met ansichtkaarten? Je vindt 't in dit blog!

schrijven

Vakantiekaarten

De meeste ansichtkaarten zijn ongevouwen en bevatten daarom vaak een mooie afbeelding op de voorkant. In toeristische gebieden zijn dit vaak foto's van de omgeving en daarop groot de naam van het vakantieland. Even een plaatselijke postzegel erop plakken en na een goede week valt de kaart bij je familie op de mat. Leuk!

hand

Decoratie

Naast vakantiekaarten zie je ook steeds vaker in winkels en webshops kaarten met een leuke quote. Deze kaarten zijn natuurlijk ook bedoeld om te versturen naar familie en vrienden maar steeds vaker kiezen mensen er voor om deze kaarten op te hangen in bijvoorbeeld de woonkamer of kinderkamer. Deze kaarten zie je dan terug in een hip kaartenrek of aan de muur bevestigd met masking tape, wat op het moment erg populair is. En ben je flauw van je kaartjes? Dan hang je gewoon nieuwe ontwerpen op. Ideaal!

flyers op auto

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met tabbladen kunt doen. Veel plezier!

Tags: ansichtkaarten

27-10-2016
 
 

Reacties