Jouw sportevenement aankleden met drukwerk: zo doe je dat!

Drukwerk sportevent

In de zomermaanden denkt bijna iedereen aan vakantie en uitrusten. Maar het zijn ook de drukste sportmaanden van het jaar! Bijna alle topsporters blijven actief en ook de sportclubs bereiden zich al voor op het volgende sportjaar. Maar tussen al het topsport en de voorbereidingen van clubs door, heb je nog allerlei (sport)evenementen. Wat is de beste manier om deze evenementen aan te kleden met drukwerk? Dat lees je hier!

Lees verder

20-06-2023
 

Het maken van een perfecte poster

Perfecte poster

Posters zijn informatief, veelzijdig én effectief. Ze vergroten de naamsbekendheid van jouw bedrijf, helpen mee aan jouw marketing door de zichtbaarheid en ze kunnen leiden tot meer verkopen door als reclamemiddel te fungeren. Er zijn veel redenen om posters te gebruiken voor jouw bedrijf, maar hoe kom jij uiteindelijk aan een perfecte poster? in dit blog leggen wij het haarfijn aan jou uit!

Lees verder

31-05-2023
 

Val op met jouw Vaderdag actie!

Vaderdag actie

Het is een terugkerende gebeurtenis in juni, een dag om alles uit de kast te halen om de vaders in het leven te vieren. We hebben het over Vaderdag! Een mooi moment om vader of ondernemer te zijn. Als ondernemer kan je namelijk met jouw producten en diensten misschien wel hét perfecte Vaderdag cadeau aanbieden. Het enige wat je nog nodig hebt is een idee en de promotie. Geen idee hoe je dat moet aanpakken? Lees dan het onderstaande blog ter inspiratie.

Lees verder

24-05-2023
 

Zo zorg je voor een werkende QR-code op je drukwerk

tips visitekaartjes

Je hebt ze vast weleens voorbij zien komen, QR-codes. Ze worden de laatste jaren alleen maar populairder en zijn de ideale manier om jouw offline drukwerk te verbinden aan een digitale omgeving zoals bijvoorbeeld je website. Maar wat is een QR-code eigenlijk? Hoe werkt het en waar moet jij op letten bij het gebruiken van een QR-code op drukwerk? In dit blog vertellen wij je er alles over!

Lees verder

23-05-2023