Download

Download de EK poster gratis en zonder te registreren

Uploaden

Upload jouw gedownloade poster bij je bestelling

EK poster voor jouw pool

Na een jaar wachten is het dan eindelijk zover: het EK 2020 in 2021! Na afwezigheid op een eindtoernooi zullen we dit jaar voor het eerst sinds 2016 weer kunnen genieten van de mannen in Oranje. De vrouwen hebben in 2017 het goede voorbeeld gegeven door Europees kampioen te worden. Gaat het de mannen van bondscoach Frank de Boer lukken? Met de speciale EK poster van Drukland hoef jij in ieder geval geen wedstrijd meer te missen. Ideaal om te gebruiken voor die pool met je collega’s, vrienden of familie. Of gewoon leuk om bij te houden. De speciale Drukland EK poster download je nu helemaal gratis. Ideaal!

Wil jij je zaak of huis in stijl aankleden voor de Oranjekoorts? Kijk dan op onze speciale EK pagina. Al het drukwerk dat jij nodig hebt voor een geslaagd avondje voetbal!

Wedstrijden Nederland op het EK

Waar normaal Europees- en wereldkampioenschappen in één of hooguit twee landen worden gespeeld, worden de wedstrijden dit jaar over heel Europa verdeeld. Eén van de speelsteden is onze eigen hoofdstad Amsterdam. Het Nederlands Elftal zal hier alle drie de wedstrijden voor thuispubliek spelen. Ook wordt een achtste finale in de Johan Cruyff Arena afgewerkt. De grote finale wordt op zondag 11 juli gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. De Nederlandse poulewedstrijden zijn de volgende:

- Zondag 13 juni, 21.00 uur Nederland - Oekraïne
- Donderdag 17 juni, 21.00 uur Nederland - Oostenrijk
- Maandag 21 juni 18.00 uur Noord-Macedonië - Nederland

Wordt Nederland eerste, tweede of behoort het tot de beste nummers drie? Dan wacht een achtste finale, een kwartfinale, een halve finale en uiteindelijk het grote doel: de finale.

Met Drukland.nl achter Oranje

Drukland.nl staat achter de Oranjemannen en hoopt natuurlijk op een mooi en succesvol toernooi. Maar er zijn uiteraard meer wedstrijden dan alleen die van Nederland. Het lijkt een traditie te worden en misschien komt het zelfs wel in aanmerking voor immaterieel cultureel erfgoed: de pooltjes. Wie kent het niet? Zelfs als je totaal geen verstand hebt van voetbal, maak je nog kans om te winnen! Daarom ook erg populair, zeker onder collega’s. Met de Drukland.nl EK poster heb je alle wedstrijden overzichtelijk op één poster. Zo houd je eenvoudig alle uitslagen bij. Heb jij de uitslag goed voorspeld? Of moet je misschien toch op zoek naar een andere strategie?

De Drukland.nl poster is eenvoudig te downloaden. Gratis en je hoeft je nergens te registreren. Ook is er een neutrale versie met ruimte voor het logo van jouw bedrijf. Zo maak je het meespelen met de pool nog persoonlijker. De poster is al vanaf één stuk te bestellen, maar je kunt ook voor iedere collega een poster aanschaffen. Ook handig voor de vele thuiskantoren. Zo haal je toch nog een stukje ‘koffieautomaatgezelligheid’ met collega’s in huis. De poster bestel je gemakkelijk via de volgende stappen:

  • Download de poster als PDF-formaat en sla deze op, op je computer
  • Ga naar de pagina van de posters
  • Wij hebben alles al voor je ingevuld, jij hoeft alleen het aantal nog maar te selecteren
  • Vanuit het winkelwagentje ga je naar ‘Ontwerpen’
  • Upload het PDF-bestand dat je hebt gedownload
  • Upload het logo dat je wilt toevoegen en sleep deze naar de juiste plek
  • Klaar en bestellen maar!

Tags:

03-06-2021
 
 

Reacties