Fleur je ruimte op met fotobehang met eigen foto

soorten banners

Het laten afdrukken van foto’s is al jaren ongekend populair. Je kunt ervoor kiezen om je kantoor, vergaderruimte of woonkamer te decoreren met bijvoorbeeld een foto op aluminium. Maar er zijn nog zoveel mogelijkheden om je ruimtes gemakkelijk op te fleuren! Fotobehang is één van de vele opties. Wist je dat je bij Drukland.nl je eigen fotobehang kunt bestellen? In dit blog vertellen we onder andere alles over hoe je fotobehang kunt ontwerpen!


Lees verder

01-04-2022
 

Hoe verwijder je stickers op verschillende ondergronden?

stickers verwijderen

Stickers vind je in allerlei soorten en maten. Niet heel gek dus dat ze geliefd zijn om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten of een product, dienst of evenement te promoten. Leuk natuurlijk dat een sticker goed blijft plakken, maar soms wil je deze toch verwijderen. En dat natuurlijk zonder schade. Wij geven je een paar handige tips hoe je dat kunt doen!

Lees verder

14-08-2023
 

Flesjes met een persoonlijke touch

Bieretiketten maken

Een eigen biertje brouwen, een speciaal soort frisdrank ontwikkelen of een ander product in een flesje maken. Wat je voor elk van deze producten wilt gebruiken is een mooi etiket! Bij Drukland kan je snel en gemakkelijk een bieretiket laten drukken in de mooiste kleuren. Wij geven je een aantal tips voor jouw bieretiket! Lees jij mee?

Lees verder

02-08-2023
 

Waarom jij ook zichtbaar moet zijn op de sportclub

Drukwerk sportevent

Nee, in dit blog gaan we je niet vertellen dat je (meer) moet sporten. Wel gaan we je laten zien waarom jouw bedrijf zichtbaar zou moeten zijn op de lokale sportclub. Wil je weten waarom en hoe? Lees dan snel verder

Lees verder

19-07-2023