6 x kerst met Drukland.nl

6x kerst tips

Nog twee maanden en het is kerst! Voor de consument dan, voor jou als ondernemer is de tijd van kerstvoorbereidingen al aangebroken. Kerstversiering, -acties, -assortiment, het zijn allemaal aspecten die je meeneemt in de voorbereidingen. Met het kerstdrukwerk van Drukland.nl maak je de voorbereidingen helemaal compleet. Hoe en waarom? Dat leggen wij je uit in dit blog, lees snel verder voor kerst inspiratie.

Lees verder

23-10-2023
 

Dit is het verschil tussen een flyer en een folder

verschil flyer folder

Een flyer en een folder: er zijn ontzettend veel overeenkomsten, maar toch ook een paar belangrijke verschillen. Wij leggen deze twee populaire producten naast elkaar en vergelijken ze. Welke past het beste bij jou? Je weet het na het lezen van dit blog!

Lees verder

07-09-2023
 

Papiersoorten voor flyers

papiersoorten flyers

Je bent eruit: je wilt flyers laten drukken. Goed idee! Flyers zijn nog altijd ontzettend populair en effectief. Maar dan kijk je op de productpagina en zie je al die verschillende papiersoorten met allemaal grammages. Welke moet jij hebben? Wij zetten de opties voor je op een rijtje, zodat jij een beter beeld hebt en dus een betere keuze kunt maken.

Lees verder

07-09-2023
 

Terug naar kantoor met Drukland.nl!

Terug naar kantoor

De vakantieperiode komt tot zijn eind en dat betekent één ding: school en werk beginnen weer. Voor de één geen probleem, voor de ander toch even wennen. Wat ook gelden mag, bij Drukland zijn we van mening dat je er altijd een feestje van kunt maken. In dit blog laten we dan ook zien hoe je jouw werk of studie goed kan beginnen, lees snel verder!

Lees verder

24-08-2023