kerstkaarten-in-huis

Hoe wordt een kerstkaart gedrukt?

Bij Drukland.nl kun je goedkoop je kerstkaarten laten drukken. Omdat we gebruik maken van de beste machines kunnen we je kerstkaarten haarscherp drukken. En heb je 25 of 2.500 stuks nodig? Je bepaalt zelf het aantal dat je wilt hebben. Heb je altijd al willen weten hoe jouw kerstkaart wordt gedrukt? Je leest 't in ons blog!

kerstkaarten-kerst-scene

Digitaal printen

Als je kiest voor een lage oplage kerstkaarten, bijvoorbeeld 25 of 50 stuks, dan drukken we deze op één van onze HP Indigo drukpersen. Dit is zelfs al mogelijk vanaf 1 stuk! Onze Indigo's zijn van zo'n goede kwaliteit dat het vergelijkbaar is met offset drukwerk. We gebruiken vloeibare inkten, wat als voordeel heeft dat de inkt in het papier gaat zitten en er dus niet oppervlakkig op ligt. Zo zijn jouw kerstkaarten gegarandeerd voorzien van rijke en volle kleuren en een zeer scherpe afdruk. Fijn!

kerstkaarten-kerstboom

Offset drukken

Als je kiest voor een hoge oplage kerstkaarten, dan drukken we deze op onze Komori drukpers. Deze pers staat 24 uur per dag aan om het mooiste offset drukwerk te maken. Op deze pers wordt het meeste drukwerk gedrukt. Bij deze manier van drukken maken we drukplaten die we vervolgens in de drukpers zetten. Omdat speciaal voor jouw order deze platen worden gemaakt, liggen de opstartkosten hoger dan bij digitaal printen. Als je dus een kleine oplage hebt, is het voordeliger om deze digitaal te bestellen. Weer wat geleerd!

kerstkaarten-pakken

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel hoe je kerstkaarten kunt bestellen. Veel plezier!

Tags: kerstkaarten

15-12-2016
 
 

Reacties