kalenders-op-tafel

Wat kun je allemaal met kalenders?

Het einde van 2016 nadert. Dat betekent dat je vast wel een nieuwe kalender kunt gebruiken! De weeknummers vallen namelijk net iets anders en dat geldt natuurlijk ook voor de dagen en alle data. Benieuwd wat je allemaal kunt met kalenders? Je leest 't in dit blog!

kalenders-noteren

Sterke reclamedragers

Naast dat een kalender ontzettend handig voor jezelf is, is het ook een ideaal cadeau voor zakelijke relaties, vrienden en/of familieleden. Bovendien zijn kalenders sterke reclamedragers. Bij elke nieuwe maand komt jouw merk namelijk weer bij de ontvanger onder de aandacht. We drukken kalenders in alle soorten en maten; bureaukalenders, hangkalenders, gelijmd of met spiraalbinding. De keuze is reuze!

kalenders-in-keuken

Pak uit

Je kunt met het vormgeven van je kalender enorm uitpakken. Zo kun je ervoor kiezen om leuke foto's bij elke maand te plaatsen. Ben je kunstenaar of vormgever? Dan kun je natuurlijk je kunstwerken en ontwerpen op een maandblad plaatsen. Naast beeld, kun je ook werken met teksten. Zo zie je steeds vaker kalenders verschijnen met bij elke maand een leuke quote. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

kalenders-verjaardagsdatum

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel de geschiedenis van de kerstkaart. Veel plezier!

Tags: kalenders

29-12-2016
 
 

Reacties