kerstkaarten

Hoe bestel je een kerstkaart?

Als je op zoek bent naar kerstkaarten, is de keuze reuze. Kerstman, sneeuwpop of rendier, alles is mogelijk! Maar voordat je je bezighoudt met het ontwerp, doorloop je eerst nog wat stappen in het bestelproces. Weten welke? Je vindt 't in dit blog!

kerstkaarten-geven

Keus is aan jou

De eerste vraag die je van ons krijgt is of je een ongevouwen of gevouwen kerstkaart wilt. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je kiezen uit het eindformaat. De meeste kaarten drukken we op A6-formaat, maar je kunt bij ons ook kiezen uit A5-formaat of vierkant. Hierbij kun je kiezen uit 14,8 x 14,8 cm of 13 x 13 cm. Als je voor een gevouwen kaart hebt gekozen, kun je daarna nog kiezen of je de vouw staand of dwars wilt. De keus is aan jou!

kerstkaarten-aan-de-lijn

Glossy of stoer

Als je deze stappen hebt doorlopen, is het tijd voor de afwerking. We drukken onze kerstkaarten standaard op 300 grams ansichtkaartenkarton. Als je je kaart een extra glossy look wilt geven, kun je ervoor kiezen om een enkelzijdige UV lak hoogglans aan te brengen. Heb je voor een ongevouwen kaart gekozen, dan kunnen we ook een enkelzijdige mat gefolieerde laag aanbrengen. Je kaart heeft dan een wat stoerdere look, maar is wel beschermd tegen krassen. Ideaal! Als je jouw keuzes hebt aangevinkt, gaan we voor jou aan de slag. Kerstkaarten bestellen was nog nooit zo eenvoudig :-)

kerstkaarten-pakket

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met kerstkaarten kunt doen. Veel plezier!

Tags: kerstkaarten

08-12-2016
 
 

Reacties