Meer dan de standaard ‘niet storen’ deurhangers

deurhangers

De maand mei is bij ons de maand van de promotie! Met deurhangers kun je ontzettend veel kanten op. Check ‘t snel!


Lees verder

25-04-2017
 

Ontwerp je eigen cd cover

brochures

Muziek: wie houdt er niet van!? Ondanks dat de muziekwereld veranderd is, blijft de CD nog altijd een populair medium. Niet alleen praktisch, maar het ontwerp van je cd cover is ook nog eens er belangrijk voor de herkenbaarheid. Denk maar eens dan iconische albumhoezen van bijvoorbeeld aan Nevermind van Nirvana of Abbey Road van The Beatles. Niet meer weg te denken. En ook jij kunt nu je eigen cd cover laten drukken. Hoe tof is dat!? Je leest er alles over in dit blog.


Lees verder

11-04-2017
 

Ontwerp je eigen kleding

kleding

Sta je binnenkort op de beurs, heb je een bedrijfsuitje of speel je een toernooi? Laat dan kleding bedrukken met je eigen ontwerp voor een goede indruk! Weten wat allemaal mogelijk is? Check snel dit blog!


Lees verder

14-03-2017
 

Mooie weekplanners en handige notitieblokken

notitieblokken

Ze zijn nog altijd niet weg te denken uit ons dagelijks leven: notitieblokken. Of het nu gaat om aantekeningen tijdens een zakelijke meeting of juist om een boodschappenlijstje te maken voor thuis: een notitieblok komt altijd van pas. Doordat het zo vaak gebruik wordt, is het een ideaal product om jouw merk (meer) bekendheid te geven. In dit blog geven wij je een paar tips hoe je dat kunt doen!


Lees verder

09-03-2017