Wat kun je met foamboard?

foamboard

Wil jij indruk maken met je (huisstijl)presentatie? Of wil jij dat ene product in de spotlight zetten? Dan is foamboard echt iets voor jou! Het materiaal is superlicht van gewicht en de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Meer weten over dit veelzijdige materiaal? In dit blog lees je alles over ons foamboard!


Lees verder

10-10-2017
 

Wat is PMS drukwerk?

briefpapier

Er zijn verschillende manieren waarop drukwerk gedrukt kan worden. De meest bekende en verreweg de populairste is full colour (CMYK). Maar naast full colour is er ook PMS. PMS is met zijn kleurvastheid een goede optie voor bijvoorbeeld huisstijl drukwerk. Geen kleurverschil meer, dat moet als muziek in je oren klinken. Maar wat is PMS eigenlijk? En hoe gaat dat in zijn werk? Je leest er alles over in dit blog.


Lees verder

11-09-2017
 

10 tips om op te vallen met een rollup banner

tips om op te vallen met een rollup banner

Juli is bij ons de maand van het opvallen. Wist je dat je dat heel goed kunt doen met een rollup banner? In dit blog ontdek je hoe!


Lees verder

27-06-2017
 

Ronde stickers, hoe zit dat precies?

contour gesneden drukwerk

Juni is bij ons de maand van de speciale materialen. In dit blog lichten we het materiaal uit waarop we onze ronde stickers drukken en vertellen we hoe we jouw drukbestand willen ontvangen. Lees ‘t snel!


Lees verder

12-06-2017