Wat is het verschil tussen pixels en vector?

pixels vs. vector

Is het bestellen van drukwerk voor jou geen dagelijkse kost? Dan kunnen de verschillende termen je om de oren vliegen. Een expert hoef je natuurlijk niet te worden, maar het is wel belangrijk dat je weet hoe je je bestand aan moet leveren. Alleen zo weet je zeker dat jij het allerbeste drukwerk krijgt. In dit blog gaan wij in op het verschil tussen pixel- en vectorbestanden.


Lees verder

20-06-2017
 

Eigen bedrijf starten

Startup

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die werken als ZZP-er of een eigen bedrijf starten. Naast je core business komen er nog tal van andere zaken bij kijken. En die tijd besteed je uiteindelijk toch liever anders. Administratie, marketing: het zijn vaak niet de grootste hobby's van ondernemers, maar het moet wel gebeuren. Gelukkig kan tegenwoordig erg veel online. Maar vergeet offline ook zeker niet! Fysieke reclame blijft veel beter hangen bij jouw potentiële klanten. Je geeft letterlijk en figuurlijk je visitekaartje af. Wat is onmisbaar voor de (startende) ondernemer? Wij geven je een paar goede tips!

Lees verder

29-02-2016
 

Top 10 leuke kerstkaarten

kerstkaarten

Nog een paar weken en dan is het weer zover: kerst! En wat kun je haast niet wegdenken bij kerst? Juist, kerstkaarten. Hoog tijd om bezig te gaan met jouw eigen en persoonlijke kerstkaarten. Bij Drukland bestel je eenvoudig kerstkaarten met een volledig eigen ontwerp. Maar wat zet je erop? Wij helpen je graag op weg met een top 10 aan populairste ontwerpen.


Lees verder

28-11-2017
 

Drukwerk personaliseren: van QR-codes tot nummering

drukwerk met QR code

Het personaliseren van drukwerk kan de perfecte uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van enveloppen. Laat op elke envelop een uniek adres drukken. Zo wordt het versturen van jouw drukwerk een stuk gemakkelijker!

Gepersonaliseerd drukken gaat verder dan alleen het plaatsen van NAW gegevens op drukwerk. Je kunt een gepersonaliseerde boodschap gebruiken om de interesse te wekken van de ontvanger. Want zeg nou zelf, wat komt er aantrekkelijker over? Een uitnodiging met een algemene aanhef of een uitnodiging met jouw naam erop? Wij weten het wel! We vertellen je in dit blog graag meer over hoe het personaliseren van onder andere flyers, enveloppen en folders in zijn werk gaat.

Lees verder

11-10-2021