Scoren op de beurs

beursdrukwerk

Beurzen: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een beurs voor. Van stripboeken, via de Kamasutrabeurs naar de vakantiebeurs. En dan hebben we het nog niet eens over de zakelijke beurzen. Zoveel beurzen, zoveel deelnemers. Iedereen staat natuurlijk op de beurs om zoveel mogelijk aandacht en klandizie te krijgen. Hoe zorg jij nou dat je net dat stapje voor loopt op al je concurrenten? Drukland.nl helpt je met beursdrukwerk een handje. Lees snel verder!

Lees verder

25-08-2021
 

Op welk soort papier laat jij je briefpapier drukken?

briefpapier

Voor bedrijven is briefpapier nog altijd een erg belangrijk product. Van officiële documenten tot offertes en facturen: ze worden allemaal op briefpapier geprint en verstuurd. Briefpapier = briefpapier, zou je denken. Maar er zijn binnen het product briefpapier nog verschillende opties. En dan vooral in de keuze uit de verschillende papiersoorten. Welke opties er zijn? Dat lees je in dit blog. En dan geven wij direct wat extra informatie over het papier. Zo weet jij zeker dat jij voor de beste optie gaat.


Lees verder

27-02-2017
 

Jouw merk op een bierviltje? Dat kan creatiever!

bierviltje creatief

Bierviltjes? Jazeker. Bierviltjes kunnen een heel goede aanvulling zijn op jouw marketingstrategie. Het is een product dat eigenlijk iedereen wel kent en, onbewust of niet, mee in aanraking komt. Een ideale manier om jouw merk of evenement nog wat extra aandacht te geven. En daarnaast houden de bierviltjes de tafel netjes schoon. Hoe jij bierviltjes kunt inzetten? Wij geven je in dit blog een paar tips!

Lees verder

09-08-2021
 

Hoe stickers zorgen voor meer naamsbekendheid

sticker drukken

Een boodschap die blijft plakken, dat wil iedereen. Het overbrengen van een boodschap kan in het groot of juist klein. Opvallend of juist heel subtiel. Maar er is maar één product dat letterlijk blijft plakken: de sticker. Dit veelzijdige product kan op ontzettend veel verschillende soorten manieren worden ingezet. Gegarandeerd dat er een soort tussen staat die jouw onderneming naar een hoger niveau tilt. In dit blog geven wij een aantal praktische voorbeelden en tips hoe jij een sticker in kunt zetten.

Lees verder

14-07-2021