Wanneer gebruik je welke menukaart?

voorbeeld menukaarten

Een menukaart: als je een horecaonderneming hebt kun je er niet omheen. Een belangrijk product ook, want via de menukaart probeer je je gasten lekker te maken voor de verschillende drankjes en/of gerechten. Maar net als met heel veel producten, kun jij veel verschillende soorten kiezen. En welke past nou het beste bij jou? In dit blog leggen wij onze verschillende soorten menukaarten naast elkaar, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken.

Lees verder

11-10-2022
 

3 onmisbare ingrediënten voor jouw menukaart

voorbeeld menukaarten

Bij welk restaurant, café of bar je ook zit, één ding hebben ze gegarandeerd: een menukaart. Het wordt dan ook wel gezien als het visitekaartje van de horeca. Dat is nogal wat natuurlijk. Dus kun je er maar beter voor zorgen dat jouw menukaart hét visitekaartje voor jou wordt en mensen nog meer zin krijgen in een hapje of een drankje bij jou. Welke ingrediënten mogen niet ontbreken in een goede menukaart? Wij vertellen het je graag!

Lees verder

11-10-2022
 

Voorbeelden van een menukaart

tips menukaarten

Het is niet het eerste waar je bij stilstaat, als je op een terrasje gaat zitten: wat voor soort menukaart hebben ze hier. Toch zijn er ontzettend veel verschillende soorten. En al die verschillende opties hebben weer hun eigen eigenschappen en voordelen. Wij zetten de verschillende soorten op een rijtje en geven je tips. Handig!

Lees verder

11-10-2022
 

Alles over overdruk

overdruk

Ben jij bezig met het ontwerpen van je drukwerk? Onze gouden tip is om je bestand goed te controleren. Geen idee waar je allemaal op moet letten? Wij helpen je op weg. Met in dit blog: alles over overdruk.

Lees verder

28-09-2022