Je eigen boek uitgeven

eigen boek uitgeven

Heb je je eigen boek gemaakt? Dan is de volgende stap het verspreiden en verkopen via bijvoorbeeld internet of boekenwinkels. Het uitbrengen - ook wel uitgeven genoemd - van een boek kun je laten doen, maar kan ook prima zelf. In dit blog laten wij je zien wat er bij komt kijken en hoe dit het beste aan kunt pakken!

Lees verder

31-01-2023
 

Drie manieren om signing intern te gebruiken

Drie manieren om signing intern te gebruiken

Signing en plaatmaterialen kennen we voornamelijk van reclameborden. En daar is het natuurlijk ook hartstikke geschikt voor. Maar het is zonde om het gebruik niet breder te trekken. Waarom zou je het ook niet intern gaan inzetten? Je kunt het op verschillende manier inzetten. Inspiratie nodig? Wij geven je drie voorbeelden van hoe jij signing intern kunt gebruiken!

Lees verder

30-01-2023
 

De allerbeste reclame is dichterbij dan je denkt

valentijn zakelijk

Wanneer het over marketing gaat, denk je snel aan grote campagnes op de radio, tv of drukwerk dat je overal terugvindt. En dan komt de online marketing daar nog eens bij. Maar wist je dat mond-tot-mond reclame de beste manier van marketing is? Mensen die fan van jou zijn, zijn de loyaalste klanten die je kunt hebben. Is dat moeilijk? Nee! Begin eens dichtbij, bij al jouw collega’s en medewerkers. Hoe? Wij geven je een paar tips.

Lees verder

10-01-2023
 

Zo krijg je de mooiste kleur zwart

Zo krijg je de mooiste kleur zwart

Het zwart in je ontwerp wil je natuurlijk zo zwart mogelijk laten drukken. Als het even kan ook diepzwart. Maar hoe zorg je ervoor dat je zwart zo mooi mogelijk gedrukt wordt? We vertellen het je in dit blog.

Lees verder

19-01-2023