Spaaracties werken: je eigen stempelkaart maken doe je zo

spaaracties werken

Sparen, we houden ervan! We blijven terugkomen bij die ene winkel om de spaar- of stempelkaart vol te krijgen. En dit is precies wat de ondernemer wil! Ben jij ook op zoek naar een manier om jouw klanten te verbinden aan jouw bedrijf? Denk dan eens aan stempelkaarten. In dit blog lees je er alles over.

Lees verder

15-11-2022
 

Je eigen tegoedbon maken

je eigen tegoedbon maken

Het aanbieden van tegoedbonnen is een win-win voor jouw winkel, bedrijf of merk. Je geeft je klanten de kans om reclame voor je te maken, én je krijgt er nieuwe klanten bij. Dat is al reden genoeg om cadeaubonnen te gaan verkopen! Natuurlijk kun je een standaard bon aanbieden, maar daar maak je weinig indruk mee. Val op en maak je eigen tegoedbon. Wij vertellen je er meer over!

Lees verder

15-11-2022
 

Kerstdecoratie voor je zaak of thuis

kerstdecoratie

Het lijkt wel of we ieder jaar eerder in de kerststemming komen. Niet zo gek ook natuurlijk: kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Huizen en kantoren worden mooi versierd, we gaan lekker eten en borrelen en er heerst vooral veel gezelligheid. Wij van Drukland.nl zijn de moeilijkste niet en helpen je graag een handje bij de aankleding van jouw kantoor of huis!


Lees verder

07-12-2017
 

3 tips voor je zakelijke kerstkaart

zakelijke kerstkaarten

Stuur je nog geen kerstkaart naar je zakelijke relaties? Zonde! Je laat namelijk een mooi contactmoment liggen. Met het versturen van een zakelijke kerstkaart versterk je de naam van je bedrijf. Daarnaast kom je ook nog eens in de gedachten van je klant. Je kunt dus stellen dat een kerstkaart versturen onder marketing valt! Maar hoe pak je een kerstkaart versturen namens je bedrijf aan? In dit blog geven we je 3 tips.

Lees verder

26-10-2022