Papiersoorten voor flyers

papiersoorten flyers

Je bent eruit: je wilt flyers laten drukken. Goed idee! Flyers zijn nog altijd ontzettend populair en effectief. Maar dan kijk je op de productpagina en zie je al die verschillende papiersoorten met allemaal grammages. Welke moet jij hebben? Wij zetten de opties voor je op een rijtje, zodat jij een beter beeld hebt en dus een betere keuze kunt maken.

Lees verder

07-09-2023
 

Fleur je ruimte op met fotobehang met eigen foto

soorten banners

Het laten afdrukken van foto’s is al jaren ongekend populair. Je kunt ervoor kiezen om je kantoor, vergaderruimte of woonkamer te decoreren met bijvoorbeeld een foto op aluminium. Maar er zijn nog zoveel mogelijkheden om je ruimtes gemakkelijk op te fleuren! Fotobehang is één van de vele opties. Wist je dat je bij Drukland.nl je eigen fotobehang kunt bestellen? In dit blog vertellen we onder andere alles over hoe je fotobehang kunt ontwerpen!


Lees verder

01-04-2022
 

Flesjes met een persoonlijke touch

Bieretiketten maken

Een eigen biertje brouwen, een speciaal soort frisdrank ontwikkelen of een ander product in een flesje maken. Wat je voor elk van deze producten wilt gebruiken is een mooi etiket! Bij Drukland kan je snel en gemakkelijk een bieretiket laten drukken in de mooiste kleuren. Wij geven je een aantal tips voor jouw bieretiket! Lees jij mee?

Lees verder

02-08-2023
 

Het maken van een perfecte poster

Perfecte poster

Posters zijn informatief, veelzijdig én effectief. Ze vergroten de naamsbekendheid van jouw bedrijf, helpen mee aan jouw marketing door de zichtbaarheid en ze kunnen leiden tot meer verkopen door als reclamemiddel te fungeren. Er zijn veel redenen om posters te gebruiken voor jouw bedrijf, maar hoe kom jij uiteindelijk aan een perfecte poster? in dit blog leggen wij het haarfijn aan jou uit!

Lees verder

31-05-2023